Herbekijk mode vanuit een duurzame hoek. Hermaak bestaande stuks en geef ze de herstart die ze verdienen. Ga aan de slag met gerecycleerde stoffen en deadstock material en trek zo mee de ecologische kaart. Geen ervaring vereist.

 

 

 

 

 

COACH: Femke Vanweddingen (designer)

Mode is de rode draad doorheen het leven van Femke Vanweddingen,
zelfstandig modeontwerpster in bijberoep én werkneemster in een stoffenbedrijf. “Mijn grootmoeder was ermee bezig en mijn tante had haar eigen label en winkel. Ik zet dus de familietraditie voort”. Zo zorgde ze onderandere voor de styling van IKRAAAN voor de videoclips van ‘Dode Bloem’ en ‘Waarom’ en Noémi Wolfs vond het helemaal oké dat ‘Lonely Boy’s Paradise’ een zekere stijlvolle Vanweddingeniaanse touch mocht meekrijgen. “In de clips van IKRAAAN en Wolfs gebruikte ik wel vrij nieuwe materialen, maar eigenlijk kan je zelfs met versleten kleding topstukken

 

In samenwerking met Modemuseum Hasselt

Cursus
Leeftijd: 18+

Tijdstip: donderdagen 18u00-21u00

Startdatum: donderdag 6 oktober

Deelnameprijs: €175 student / €225 niet-student

Locatie: Modemuseum Hasselt (Gasthuisstraat 11, 3500 Hasselt)

Materiaal: inbegrepen

Kortingen
Familiekorting: Schrijf je tegelijkertijd in met je broer(s) en/of zus(sen), dan krijgen jullie 10% korting op het inschrijvingsgeld.

Verhoogde tegemoetkoming: Gezinnen met een verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds krijgen 50% korting op onze cursussen

UiTPAS met kansentarief: Inwoners van Hasselt met een laag inkomen kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Hierbij krijg je meteen 80% korting op het basistarief bij alle Villa Basta cursussen en kampen. Daarnaast kan je ook nog punten sparen en omruilen.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  06-okt-22 (19u-21u)
  13-okt-22
  20-okt-22
  27-okt-22
  10-nov-22
  17-nov-22
  24-nov-22
  01-dec-22
  08-dec-22
  15-dec-22