FAQ | Workshops

Jij hebt vragen, wij hebben antwoorden.

Als je een keuze hebt kunnen maken uit ons aanbod aan workshops, kan je een e-mailtje sturen naar info@villabasta.be of kan je bellen naar het nummer 011 72 77 77 om de workshop(s) vast te leggen. Je vermeldt dan het best welke workshop(s) je zou willen inhuren, op welke datum en tijdstip, de duur, de locatie, de leeftijd van de deelnemers en de opzet of het thema waarbinnen de workshop(s) moet kaderen.

Per workshop wordt er met een groep van minimum 6 en maximum 12 deelnemers gewerkt.

EENMALIGE WORKSHOP

 • Begeleidingskost
  De prijzen van de workshops vind je terug onder de titel prijs, onderaan de beschrijving van de workshop.
 • Materiaalkosten
  Afhankelijk van de soort workshop, komen er nog materiaalkosten bij. Hoeveel deze kosten precies bedragen, vind je ook terug bij iedere workshop.
 • Vervoersonkosten
  Wij rekenen € 0,50 per kilometer vanuit Villa Basta, Hasselt.

MEERDAAGSE WORKSHOP(REEKS)

 • Begeleidingskost
  De prijzen van de projecten vind je terug onder de titel prijs, onderaan de beschrijving van het project.
 • Materiaalkosten
  Afhankelijk van het soort project, komen er nog materiaalkosten bij. Hoeveel deze kosten precies bedragen, vind je ook terug bij ieder project.
 • Vervoersonkosten
  Wij rekenen € 0,50 per kilometer vanuit Villa Basta, Hasselt

Voor projecten met volwassenen, gelden andere prijzen. Bel of mail ons voor meer info.

Na afloop van de workshop(s) ontvang je van ons een factuur. De betaaltermijn bedraagt 30 dagen na opmaak van de factuur. We sturen je factuur per email.

Je kan een aangevraagde workshop annuleren, maar betaalt 10% annulatiekosten. Bij annulatie vanaf de 4-de werkdag voorafgaand aan de activiteit betaal je 25% van de afgesproken prijs. In geval van annulatie de dag zelf betaal je als opdrachtgever het volledige bedrag.

Wanneer een begeleider onmogelijk de geplande sessie kan begeleiden (bv wegens ziekte), kan deze geannuleerd worden. Wij zullen ons uiterste best doen een vervanger te vinden. Mocht dat niet lukken, dan wordt de sessie uitgesteld en krijg je voor deze sessie een korting van 50%.

Om subsidies te ontvangen van de Vlaamse Overheid moet Villa Basta vierjaarlijks een beleidsplan schrijven en sluiten we een vierjaarlijkse overeenkomst af. Jaarlijks bewijzen we met ons jaarverslag dat we de afgesproken inhoud en hoeveelheden aan activiteiten minstens waarmaken. Een belangrijk onderdeel van dat jaarverslag bestaat uit deelnemerslijsten per activiteit. Activiteiten waarvoor we geen lijst kunnen voorleggen, bestaan niet in de ogen van de Vlaamse administratie. Onze begeleiders zullen daarom bij aanvang of na afloop van een activiteit een deelnemerslijst laten invullen waarop de naam, geboortedatum en woonplaats van elke deelnemer geschreven moet worden. Soms zullen zij de contactpersoon ter plaatse te vragen om dit voor hen in orde te brengen zodat ze geen tijd met hun workshop verliezen.

Het beheer van de deelnemersgegevens gebeurt conform de wet die een uitzondering op het verzamelen van persoonsgegevens bevat wanneer deze gegevens gebruikt worden voor het bewijzen van gesubsidieerde activiteiten.

Meer info hierover vind je hier.

Schrijf je in op de wachtlijst We informeren je als er plaatsen vrijkomen.