011 72 77 77

in de voetsporen van workshops villa bastaTijdens de workshop ‘In de voetsporen van…’ laat je je inspireren door een bekende kunstenaar en/of kunststroming. Je kan kiezen uit de volgende workshops:

Vind je niet de kunststroming of kunstenaar die je zoekt? Vraag je op maat gemaakte ‘Treed in de voetsporen van…’ workshop aan en treed in de voetsporen van de door jou gekozen bekende kunstenaar.

Thema

Voor onze beeldende workshops werken we liefst rond een bepaald thema. Reik ons dus gerust een thema aan. Thema’s kunnen open thema’s zijn zoals identiteit of vriendschap of meer gesloten thema’s zoals wereldoorlogen of boerderijdieren. Het mag ook een iets origineler thema zijn zoals ‘selfies zonder fototoestel’. Elk thema is mogelijk!

Workshops en projecten op maat

In de voetsporen van… kan je als workshop, project of kamp aanvragen.

Een workshop bestaat uit een sessie van minstens twee uur en duurt maximum één dag. Wanneer de sessies meer dagen beslaan, noemen wij het een project. Samen met jouw vereniging of school werken we elke activiteit uit naar wens. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest de precieze invulling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

Workshops en projecten op locatie

Onze begeleider zakt met een kar vol materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Jij hoeft enkel te zorgen voor een geschikte ruimte. De ideale plek voor deze workshop is een buitenlocatie onder een afdak of een ruim lokaal met een goede verluchting. Villa Basta is actief in heel Vlaanderen. Onze begeleiders begeleiden activiteiten in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Deelnemers

In de voetsporen van… is geschikt voor kinderen, tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele feedback kunnen geven in kleinere groepen, mikken we op maximum 12 deelnemers per activiteit.

Prijs
 • Workshop
  • Workshops van 2 uur: € 105
  • Workshops van 3 uur:  € 150
  • Vanaf het vierde uur: € 45 per uur
  • Met een maximum totaalprijs van € 300 per dag
 • Project
  • Workshops van 2 uur: € 105
  • Vanaf het derde uur: € 40 per uur
  • Met een maximum totaalprijs van € 300 per dag
 • Vervoerskosten: € 0,40/km vanuit Hasselt
 • Materiaalkost: deze is afhankelijk van de gekozen workshop binnen ‘In de voetsporen van…’.
Extra info

Onder het tabblad ‘Info’ bij ‘FAQ‘ vind je antwoorden terug op veelgestelde vragen over workshops en projecten. Neem daar zeker eens een kijkje! Eventuele vragen die je hebt, worden daar misschien al beantwoord.

Workshop/Project aanvragen
 • De workshop kan je aanvragen door een e-mailtje te sturen naar info@villabasta.be of door te bellen naar het nummer 011 72 77 77. Ook voor meer informatie kan je op dit e-mailadres en telefoonnummer terecht.
 • Je kan de workshop ook aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Als je bepaalde zaken niet kan invullen, mag je gerust een schuine streep zetten.

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  GEWENSTE TIJDSTIP

  datum van de workshop

  startuur van de workshop

  einduur van de workshop  GEWENSTE LOCATIE
  naam

  adres

  straatnaam en huisnummer

  postcode en gemeente


  DEELNEMERSGEGEVENS

  aantal deelnemers

  leeftijd van de deelnemers

  omschrijving van de deelnemers


  CONTACTGEGEVENS

  naam van de contactpersoon

  naam van de vereniging of school

  telefoon- of gsm-nummer

  e-mailadres

  adres

  straatnaam en huisnummer

  postcode en gemeente


  OPMERKINGEN