Resultaat 1–9 van de 81 resultaten wordt getoond

 • Cursussen

  workshop – start to DJ

  Vingervlug leren mixen zoals Netsky of Charlotte De Witte: daar gaan we voor! Een echte dj leert je de kneepjes van het vak op professionele Pioneer controllers. Ontdek hier hoe jullie iedereen op de dansvloer krijgen! Je hoeft geen voorkennis te hebben. Tijdens deze workshop krijg je de basics van mixen aangeleerd.

 • Cursussen

  Workshop producen – maak je eigen sound

  Een computer, de juiste software, een hoofdtelefoon en je creativiteit. Meer heb je niet nodig om een goede song te maken. Een professionele muzikant helpt jullie op weg met producen. We werken met Ableton op een laptop en programmeren onze eigen beats en songs. Luister naar elkaars muziek en word allemaal geluidskunstenaars.

 • Cursussen

  Workshop: graffiti

  Tijdens deze workshop kruipen we in de huid van straatkunstenaar Banksy en ontwerpen onze eigen stencils met allerlei kleuren en spuitbussen. We oefenen op verschillende ondergronden: kartonnen borden, MDF-platen of muren ,…. Als kers op de taart creëren we een spetterend graffitikunstwerk in Halle!

 • Cursussen

  Workshop: kleren pimpen

  Met passion for fashion creëren we onze eigen kledingstukken door upcycling! Dit betekent dat we oude kleren en alledaagse spullen omtoveren tot iets helemaal nieuws…  Of herwerk een saai basic stuk.

 • Cursussen

  Acteren

  Tijdens de cursus acteren steek je acteerscènes in elkaar. Je vertrekt als een echte regisseur vanuit jouw …

 • Kampen

  Theater- en creakamp – ‘Hoedje Af’

  Tijdens dit kamp maken we onze eigen hoeden, mutsen, kronen, helmen, petten, … We gaan met verschillende materialen aan de slag en doen inspiratie op bij Hilde Lemey, iemand die haar huis in Halle heeft omgetoverd tot een hoedenmuseum. Bij een zelfgemaakte hoed, past natuurlijk ook een zelfverzonnen toneelpersonage!

 • Kampen

  De Muziekmakers – VOLZET

  Drie dagen lang leer je al spelenderwijs de wondere wereld van de muziek kennen. We spelen muzikale spelletjes, tekenen op muziek en nemen zelfs onze eigen liedjes op. We maken kennis met verschillende instrumenten en laten ons verwonderen door de kracht van muziek!

 • Cursussen

  Animatiefilm & Stop-motion

  Samen met een groep vrienden verzin je de mafste verhalen en zet die om in een animatiefilm. Je maakt tekeningen, je knipt en plakt en brengt alles tot leven. Een fototoestel en tablet zijn daarbij dé hulpmiddelen. Achteraf voorzie je de films van stemmetjes en klanken om te eindigen met een afgewerkte animatiefilm die we vertonen voor een enthousiast publiek.

  Ons …

 • Kampen

  Beeldend kamp ‘Maak je eigen escaperoom’

  We toveren een ruimte om tot een echte Escape Room. Kom mee raadsels bedenken, brainstormen over een thema en een decor in elkaar steken. We brengen ook een bezoekje aan de echte Escape Room Halcatraz in Halle om tips en inspiratie op te doen. Benieuwd of jouw broers/ zussen/ ouders/ vrienden zullen kunnen ontsnappen?