Resultaat 1–9 van de 109 resultaten wordt getoond

 • Geel

  Atelier Beeldend creëren | 14+

  Wil jij graag verschillende materialen leren ontdekken? Met het atelier beeldend creëren zit je op het juiste spoor! Ontdek al de geheimen om een echte kunstenaar te worden met klei, linosnede, gips of papiermaché!  

  50% korting voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. Indien u hier recht op …

 • Geel

  Atelier Tekenen & Schilderen | 14+

  Ga jij graag creatief aan de slag met houtskool, Rembrandt soft pastels, ecoline of aquarelverf? Dan is het atelier tekenen & schilderen zeker wat voor jou! Leer diverse technieken en ontpop jezelf tot een echte Van Gogh.

  50% korting voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. Indien u hier recht …

 • Kampen

  Beeldend kamp – De kunstenaarsbende

  We gaan op verkenning in de droomwereld van wereldberoemde kunstenaars. We maken surrealistische schilderijen (Dali), kubistische portretten (Picasso), 3D-maskers (Rime) en Pop Art (Warhol). De laatste dag steken we met al onze kunstwerken een tentoonstelling in elkaar.

 • Geel

  Bootcamp Creatief schrijven

  Wil jij graag je creatief utidrukken met woorden? Zou je graag een eigen boek willen schrijven? Of een eigen gedichtenbundel? Dan ben je bij dit bootcamp aan het juiste adres. Je leert op korte tijd losstaande woorden tot één geheel verbinden. 

  50% korting voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. …

 • Geel

  Bootcamp Illustrator

  Ben jij een creatieve denker? Zet de beelden in je hoofd om naar een grafisch design met behulp van Illustrator, een software waarbij je fantasie tot leven komt. In deze cursus leer je de basis zodat jij binnen no-time de kneepjes van het vak onder de knie hebt! 

  50% korting voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. Indien u hier …

 • Kampen

  Breakdance bootcamp (2-daagse)

  Klaar om te leren breaken? Samen met je crew en een ervaren breakdancer ga je op zoek naar je eigen stijl. Leer de basics en daag jezelf uit met de windmill, headspin of six step. Eindigen doen we met een echte breakdance battle!

 • Geel

  DJ’en | cursus

  Vette beats, perfecte bassen en het juiste ritme zijn doorslaggevend om het publiek aan het dansen te krijgen. Met behulp van Pioneer controllers leer je beatmatchen, effecten toepassen en zoveel meer. Na deze cursus heeft het vak DJ’en geen geheimen meer voor jou!

  50% korting voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. Indien u hier recht op heeft kan u …

 • Kampen

  Gemixt kamp – Basta in the mix

  Bij Villa Basta ademen we creativiteit in en uit. Tijdens deze week kan je komen proeven van theater, muziek, kunst, video en fotografie. Je wordt in al deze creatieve domeinen ondergedompeld, en wie weet kriebelt het zo hard dat je daarna wil deelnemen aan één van onze cursussen!

 • Geel

  Producen met Ableton | Cursus

  Zelf beats maken in Ableton is niet zo moeilijk als het lijkt, toch niet na deze cursus! In 10 lessen leer je de geheimen van Ableton, filter je in no time vocals uit het origineel én gebruik je je eigen samples in je eigen melodie. Ontdek jouw eigen sound met de cursus producen.

  50% korting voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming bij …