Jens Dedoncker | 20/09 in Villa Basta

Gepubliceerd door Wouter Elen - Villa Basta op

Jens Dendoncker | 20/09 @villabasta

Fresh Meat Comedy Club: dé maandelijkse comedy club van Hasselt is terug voor een super komisch seizoen 2023-2024! Hou je vast aan de takken van de bomen want er komen enkele comedy toppers langs op het podium van de Fresh Meat Comedy Club. We starten op woensdag 20 september met:

JENS DENDONCKER, het meest veelzijdige comedytalent dat West-Vlaanderen voortbracht sinds Yves Leterme, keert eindelijk terug naar het podium. In zijn tweede stand-up show vertelt hij zonder schroom over zijn eigen leven; van de backstage van The Masked Singer tot de therapieruimte op de psychiatrische afdeling. Van het aansnijden van de taart op zijn eerste communie tot zijn eerste (en tot hiertoe enige) onenightstand. Mocht het allemaal een beetje té eerlijk worden, troost u dan met de gedachte dat het allemaal grappig zou zijn als het niet zo triestig was.

Als voorprogramma hebben we de creatieve duizendpoot ELS VERHOFSTEDE en als talentvolle beginner hebben we WIETSE VAN LIT die graag al zijn absurde verhalen meeneemt.

MC LEV VANORBEEK, een biker uit Zepperen, ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor motoren en humor. Hij voegde de twee samen en zo ontstond Motorcycle Comedy. Hij zal je overtuigen met grappige observaties uit het dagelijkse leven, soms zelfs in het plat Zeppers! Hola

🔥 VVK € 15 | STUDENT € 12*
🔥 Adres: Vissersstraat 2E, Hasselt (VILLA BASTA)
🔥 Deuren: 19.00
🔥 Start Show: 20.30
🔥 16+

* enkel valide op vertoon van een geldige studentenkaart

Categorieën: Geen categorie