ARTIST IN RESIDENCE

Gepubliceerd door Dries op

ARTIST IN RESIDENCE

Maak kennis met onze nieuwe artist in residence. Fris muzikaal geweldig zorgvuldig geselecteerd, klaar om Belgische podia te bestormen.

Wat we hen bieden? We nemen ze mee op sleeptouw naar een studiosessie met professionele ondersteuning. Onze crew zorgt voor een audio- en video-opname van de hele sessie. Achteraf wordt een videoclip gemonteerd die via onze Facebook-pagina en YouTube-kanaal ook gedeeld en verspreid zal worden.

De studio-werking kan een eerste stap zijn richting een natraject met waar we specifieker kunnen gaan kijken naar opties als bijvoorbeeld: bandcoaching, P.A. repetities, podiumkansen, studio-opnames, netwerkmomenten, zakelijke ondersteuning en communicatietraining.

In ons gamma? Een brede waaier aan genres. Maak hieronder kennis met onze singer-songwriters, rappers, neo-soul en rock artiesten.

Eva heart

Eva Heart is het soloproject van Antwerpse singer-songwriter Eva Aerts. Zij schrijft nummers om haar emoties te verwerken 'in a larger than life kind of way'. Haar songs zijn zelfbewust en kwetsbaar met de nodige portie humor.

Maak kennis met Eva Heart op Genk on stage, afspraak: zaterdag 24 juni I 16u00

Joël Francis

Joël Francis is een nieuw opkomend talent klaar om met haar muziek de podia te bestormen. Samen met haar producer Shunin maakte ze haar eerste single ooit genaamd: ‘Get high’. Een project dat haar nauw aan het hart ligt. Niet alleen omdat het haar eerste single is, maar ook omdat dit nummer en het proces erachter en de voortgang vertegenwoordigen die ze tot nu toe heeft gemaakt op haar muzikale reis. Voor fans van RnB, hiphop en soul.

Maak kennis met Joël Francis op Genk on stage, afspraak: zaterdag 24 juni I 17u10

GOS ROSLING

Gos Rosling, een 27 jaar jonge maar oude ziel, geboren in Nederland, opgegroeid in België, schrijft liedjes vanuit het hart. Door poëzie geïnspireerde teksten overdekt met een laagje melancholie die je tot op het bot raakt.

Maak kennis met Gos Rosling op Genk on stage, afspraak: zaterdag 24 juni I 18u00

SIGI HENDRIX

Als Jeff Buckley en Steven Wilson een liefdeskind zouden krijgen, zou het Sigi zijn. Sigi Hendrix laat zich inspireren door donkere alt-pop met een vleugje ambient en harde gitaren. De band bestaat uit leadzanger en gitarist Sigi Hendrix (27), drummer Dries Covens (23) en Corneel Wuyts (20) aan de toetsen.

Maak kennis met Sigi Hendrix op Genk on stage, afspraak: zaterdag 24 juni I 19u20

OPTI ROB

Sinds 2015 maakt hij Hip-hop muziek. Voortdurend veranderend van sound met een progressieve mindset. Stijlen: vlaamse rap, abstracte rap, underground belgische rap, trap, experimenteel…

Maak kennis met Optii Rob op Genk on stage, afspraak: zondag 25 juni I 16u50

NICO DUCARME

De 22-jarige multi-instrumentalist, muzikant Nico Ducarme schrijft en produceert zijn eigen muziek. Als liefhebber van harmonie en groove, creëert hij soulvolle muziek in zijn thuisstudio in Brussel. Geïnspireerd door John Mayer, Stevie Wonder, Tom Misch en D’Angelo, nodigt hij je uit in zijn muzikale wereld waarin (Neo)soul, pop, jazz, groove en indie samensmelten.

Maak kennis met Nico Ducarme op Genk on stage, afspraak: zondag 25 juni I 18u00

Larbii

Larbii is een rap/hiphopartiest van Marokkaans/Belgische origine uit Houthalen. Winnaar van oa. Openmic battle op NRJ Radio eind 2019.

Maak kennis met Larbii op Afro Latino, afspraak: vrijdag 7 juli

Categorieën: Uitgelicht 2