Al vloggend ontdek je de tofste plekjes die Hasselt te bieden heeft. Ga op zoek naar de juiste hoek om een mooie buurt te filmen of laat interessante voorbijgangers co-starren in jouw vlog. Leg al je Hasseltse avonturen vast op beeld en bewerk alle beelden helemaal zelf. Onze uitvalsbasis is dan ook in ’t Scheep. Op het einde keer je huiswaarts met massa’s inspiratie en een Youtube waardige vlog!

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 9 – 12 jaar

Data: 28 februari tot en met 3 maart 2022

Tijdstip: van 9u tot 16u

Deelnameprijs: € 95

Locatie: ‘T Scheep, Limburgplein 1, 3500 Hasselt

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van het kamp naar hasselt@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Heb je een UIT-pas?

  Indien ja, vul hier je UIT-pas nummer in

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen