In deze cursus leer jij om in de voetsporen van Acid te treden. Net zoals deze bekende YouTube-Vlogger ga je aan de slag met professioneel video-materiaal en edit je de coolste beelden aan elkaar. Waar zal de vlog over gaan? Dat kies je helemaal zelf. Laat je persoonlijkheid schitteren en verover de hele vlogwereld!

Wat zijn onze Villa Basta spoedcursussen? Behalve dat het heel erg cool klinkt is het ook erg effectief. In vijf lesmomenten tijd geven we je een krachtige introductie tot het door jou gekozen onderwerp. Weinig of geen ervaring? Geen probleem! We zorgen voor een flitsende start en stomen je klaar voor het echte werk! Je start met de basics en al snel boek je de eerste resultaten. Alle materialen hebben we trouwens in-house waardoor je zorgeloos op ontdekkingstocht kan gaan. In een notendop: we bieden je bakken kennis op weinig tijd, met garantie op veel plezier!

PRAKTISCHE INFO

Spoedcursus

Leeftijd: kinderen (9+)

Tijdstip: woensdagen van 16u00 tot 18u00

Startdatum: 5 woensdagen vanaf 20 april 2022

Deelnameprijs: €45

Locatie: Villa Basta, Vissersstraat 2E (aan het kanaal), 3500 Hasselt


Corona verzekering: Als we tijdens het cursusseizoen sessies moeten annuleren, dan betalen we de geannuleerde sessies terug.


INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de spoedcursus naar hasselt@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Heb je een UIT-pas?

  Indien ja, vul hier je UIT-pas nummer in

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  KALENDER

  10-april-22
  27-april-22
  4-mei-22
  11-mei-22
  18-mei-22