Welkom in de Basta Bioscoop! We maken samen een kortfilm en animatiefilmpjes. Je gaat aan de slag als scenarist, cameraman, geluidsvrouw, acteur, regisseur,…  Op het einde openen we de deuren van onze bioscoop en tonen we de beelden op het grote scherm… Een gezellige afsluiter met popcorn en plezier!

 

 

 

 

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 9-12 jaar

Data: 2, 3, 4 januari 2023

Tijdstip: van 9u tot 16u

Opvang: Van 8u30 tot 9u en van 16u tot 17u.

Locatie: JC De Kazerne, Leide 3, 1500 Halle

Deelnameprijs: €85 (Kom!Pas-houders kunnen deelnemen aan 1/4de van de prijs*, 50% korting voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming*)

VRIENDENACTIE:

Schrijf je samen in met een vriend(in), broer of zus en ontvang beiden 10% korting op het inschrijvingsgeld!*

*deze kortingen kunnen nooit samen gebruikt worden

In samenwerking met Cultuurcentrum ’t Vondel, Halle

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de cursus/vakantiekamp naar halle@villabasta.be. Je kan ook bellen naar het nummer 04 83 99 42 18

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen