Als je al enige ervaring hebt met acteren, maar hier graag nog in wil groeien, ben je meer dan welkom in deze cursus. Gewapend met een professionele camera en vertrekkend vanuit je eigen creativiteit en fantasie steken je nieuwe acteerscènes in elkaar. Je bouwt verdere ervaringen op zowel voor als achter de camera. Klaar? Actie!

 

 

 

 

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 15+ jaar (ben je 13 of 14 jaar en doe je ook graag mee? Geef ons dan even een seintje.)

Tijdstip: woensdagen van 17u30-19u30

Periode:  19/10/2022  – 03/05/2023 (23 sessies + 1 doorwerkdag achteraf )

Locatie: cc ’t Vondel  Joseph Possozplein 40, 1500 Halle

Deelnameprijs: €245 . Kom!Pas-houders met verhoogde tegemoetkoming krijgen 75%  korting. Gezinnen met verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds kunnen deelnemen aan 50% van de prijs. Schrijf je samen met een vriend(in) of familielid in? Dan krijg je 10% korting. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar.

In samenwerking met Cultuurcentrum ’t Vondel, Halle

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de cursus/atelier naar inschrijven@villabasta.be. Je kan ook bellen naar het nummer 04 83 99 42 18.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming, vermeld dit dan even hieronder. Dan houden we hier rekening mee bij het inschrijvingstarief.

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen