Neem kilo’s vriendschap, een groot pak talent, 1 kg hyperactiviteit en een snuifje drama. Gooi het op een podium en laat 15 min rijzen. Kruid tenslotte nog af met een beetje Lize.

Et voilà, theaterstoemp!

Theaterstoemp is één van de theatergroepen van Villa Basta. 10 tieners maken al een paar jaar lang op dinsdagavond onze theaterzaal onveilig en werken er aan een kleine voorstelling. Ze schaven hun gekke bekken bij, maken een eigen script, casten elkaar voor de geknipte rollen en maken vooral veel lol.

 

ALS DE VOGELS NIET MEER FLUITEN | Voorstelling 2018

theaterstoemp theatergroep limburg hasselt villa bastaDonker, rond mij is het donker, maar niet stil.
Het geluid van enkele ademstoten rond mij.
Ik ben eenzaam, maar niet echt alleen.
Omringd door vreemden, lotgenoten.
Ik ben verdrietig, maar ik durf niet te huilen.
Waarom ik hier ben, weet ik niet.
Ik wil hier weg, maar weet niet hoe.
Ik ben gevangen, maar ben ik ooit nog vrij?

De jongeren van Theaterstoemp improviseerden, schreven en creëerden zelf. Voor deze theatervoorstelling haalden ze inspiratie uit het boek “Bunkerdagboek” van Kevin Brooks.

Spel: Helena Gielen, Leen Roose, Zitha Pompen, Dries Beenaerts, Anne Jongen, Annaëlle Clignet, Lien Roosen en Henri Van der Veken.
Begeleiding: Lize Theunis.

De theatervoorstelling vindt plaats op vrijdag 11 mei om 20u00 in Villa Basta. In voorverkoop zijn tickets verkrijgbaar voor 5 euro, aan de kassa betaal je 7 euro. Zet je aanwezig op het Facebookevent en reserveer je tickets via info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.