011 72 77 77

theater- en creakamp hasselt villa bastaWe trekken de wijde wereld in en maken theater op een geheime locatie! We laten ons inspireren door onze omgeving en gaan aan de slag met wat we rondom ons vinden. Het resultaat? Een knotsgekke theatervoorstelling die we aan het einde van het kamp op de planken (of het gras? de stenen? het water?) brengen. Spannend!

Logo natuurpunt

 

 

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 9-12 jaar

Data: 12, 13 en 14 april 2021

Tijdstip: van 9u tot 16u

Deelnameprijs: € 75

Locatie: Natuurpunt, Hasselt

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de cursus/atelier naar info@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen