Tijdens dit theaterkamp transformeer je in een echte detective. Je leert je vermommen als de beste en experimenteert met mimiek en emoties. Samen met de groep speel je enkele grappige misdaadscènes na en bedenk je allerlei motieven voor je personage!

Een vakantiekamp begint telkens om 09u00 en eindigt om 16u00. Tijdens de kampen kan je bij ons terecht van 08u30 tot 17u00 en voorzien we opvang. Breng zeker een lunchpakket mee, een hapje en een drankje! Alle kampen vinden plaats in JC Rondpunt 26 in Genk tenzij anders vermeld.

PRAKTISCHE INFO

Driedaags kamp

Leeftijd: kinderen van 9-12 jaar

Tijdstip: van 09u00 tot 16u00

Data: ma 02, di 03 en woe 04 januari 2023

Deelnameprijs: €85

Locatie: Jeugdcentrum Rondpunt 26, Europalaan 26, 3600 Genk

Vriendenkorting: Schrijf je met twee tegelijkertijd in (vrienden of familie) en ontvang 10% korting op het inschrijvingsgeld.

50% korting: Voor gezinnen met verhoogde tegemoetkoming.

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van het vakantiekamp naar genk@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming, vermeld dit dan even hieronder. Dan houden we hier rekening mee bij het inschrijvingstarief.

  Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen