Laat je inspireren door de vele dieren tijdens dit beestige theaterkamp. Leer kakelen als een kip, filosofeer met een geit en vraag een varken mee op date. Je steekt grappige sketches in elkaar en krijgt de kans om je uit te leven met de raarste dierengeluiden. Samen met je groep sluit je het kamp af met een zelfverzonnen toneelstuk waar jij natuurlijk ook een rol speelt!

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 9 – 12 jaar

Data: 28 februari tot en met 3 maart 2022

Tijdstip: van 9u tot 16u

Deelnameprijs: € 95

Locatie: …

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van het kamp naar hasselt@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Heb je een UIT-pas?

  Indien ja, vul hier je UIT-pas nummer in

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen