STUDIO VILLA BASTA is ons ondersteunend platform dat zich richt op opkomend  muzikaal talent. Dit in hun eerste grote stappen in de muziekwereld, zoals bijvoorbeeld contacten met agency’s, werken aan een album of andere ijkpunten in hun prille carrière.

STUDIO VILLA BASTA biedt ruimte voor creatie en repetitie, gaat opzoek naar specifieke coaching en pasklare speelkansen voor beloftevolle artiesten van 15 tot 30 jaar.


Je krijgt inhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen. Begeleiding wordt toegespitst op jouw unieke situatie. Ben je singer-songwriter, rapper of muzikant in een band? Produceer jij liever en draai jij op feestjes de dansvloer vol met je eigen tracks? In welke situatie je ook zit, STUDIO VILLA BASTA vergroot je netwerk, skills én het plezier. Samen met jou bekijken we op welke vlakken we kunnen ondersteunen en stellen we mogelijks zelfs een traject op.

In Genk en Hasselt bieden we repetitieruimtes en een studio’s aan die gebruikt kunnen worden door de gehele werking.

Hasselt: demostudio 

in onze opnamestudio kan je  terecht voor demo-opnames en bandcoaching. In onze theaterzaal doe je try-outs met een uitgebreide PA-installatie. Je leert spelen op live monitors en ontdekt hoe live mixing en monitormixing werkt.

Genk: bedroom studio’s  

Oud-gemeentehuis

In het oud-gemeentehuis in Genk bieden we een studio aan waar jij je eigen tracks kan producen, mixen of masteren. Daarnaast kan je ook terecht in een tweede multifunctionele studio, waar je diverse activiteiten omtrent muziek en audio kan verkennen. Zo kan je er terecht voor het opnemen van een podcast, het producen van muziek of het opnemen van een zanglijn.

Genk: repetitieruimte en DJ-lab

JC Rondpunt 26

In JC Rondpunt 26 baten we een repetitieruimte/dj-studio uit waar jij je (band)repetities (al dan niet begeleid) kan laten plaatsvinden. Je kan er aan de slag met de beste dj-gear van het moment in een professionele repetitieruimte. Oefen, test of bereid er je ideale dj-set voor.

Contact 

Interesse? Voor meer info bel 011 72 77 77 of stuur een mailtje naar studio@villabasta.be!

Houd ook zeker het vi.be kanaal van STUDIO VILLA BASTA in de gaten!

Benieuwd wat we in het verleden al deden? check zeker ons YouTube kanaal!