Loop jij in het weekend wel eens door Hasselt centrum? Dan is de kans groot dat je deze jongeren al aan het werk hebt gehoord! De jongeren van deze gitaargroep kregen van de stad Hasselt namelijk een vergunning als straatmuzikanten en daar maken ze maar al te graag gebruik van!

Inschrijven

Heb je al een paar jaar ervaring met gitaar of een ander instrument en heb je zin om de Hasseltse straten te veroveren en optredens te versieren? Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77 voor meer informatie. Uiteraard mag je ook altijd even binnen springen in de Villa.

Reportage De Straatmuzikanten 

In deze reportage vertelt gitariste/zangeres Anna (17) over De Straatmuzikanten. Intussen is dit al Anna’s negende jaar in de Villa. Dit cursusjaar verloopt weliswaar heel anders voor haar. Vanaf dit jaar krijgt samen met De Stoeps – zoals De Straatmuzikanten zichzelf weleens noemen – nu naast gitaartechnieken ook bandcoaching. Het is dus de bedoeling dat ze stilaan uitgroeien tot een band die al dan niet akoestisch optreedt op events.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=bl7jO4px-9k” maxwidth=”600″ /]