In deze gezellig drukke club kan je proeven van de verschillende druktechnieken, van diepdruk naar hoogdruk (houtsnede, lino). Maak je prints op een etspers en werk aan limited editions prints, postkaarten of zines.

COACH: Peter De Roy (Luca Brussel)
Na zijn studies grafische kunsten besloot peter De Roy zich toe te leggen op boekontwerp en typografie. Hij werkt als grafisch vormgever voornamelijk voor de culturele sector en is occasioneel uitgever van kunstenaarsboeken. Hij runt een letterpress studio en is verantwoordelijk voor de werkplaats printmaking aan Luca.

Cursus
Leeftijd: 18+

Tijdstip: maandagen  19u00-22u00

Startdatum: maandag 10 oktober

Deelnameprijs: €175 student / €225 niet-student

Locatie: Villa Basta (Visserstraat 2E, 3500 Hasselt)

Materiaal: inbegrepen

Kortingen
Familiekorting: Schrijf je tegelijkertijd in met je broer(s) en/of zus(sen), dan krijgen jullie 10% korting op het inschrijvingsgeld.

Verhoogde tegemoetkoming: Gezinnen met een verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds krijgen 50% korting op onze cursussen

UiTPAS met kansentarief: Inwoners van Hasselt met een laag inkomen kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Hierbij krijg je meteen 80% korting op het basistarief bij alle Villa Basta cursussen en kampen. Daarnaast kan je ook nog punten sparen en omruilen.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  10-okt-22
  24-okt-22
  07-nov-22
  21-nov-22
  05-dec-22
  19-dec-22
  16-jan-23
  30-jan-23
  13-feb-23
  27-feb-23