011 72 77 77

Popacademie_1000-500

We richten een band op! Ben je muzikant en denk je eraan (terug) in een band te spelen? De begeleiders van onze muziekcursussen nodigen de deelnemers uit mee te stappen in dit project gericht op samenspel, expressie en creativiteit. Alle muzikanten en instrumenten zijn welkom.

Dit is geen muziekschool waar je probeert betere punten te halen dan je klasgenoten. Wie meedoet, maakt er samen het beste van met de begeleider als… eeuh, lesgever én coach. De deelnemers krijgen geen notenleer, maar leren al doende spelen. Eerst in aparte groepen per instrument, maar al snel in een door de deelnemers samengestelde popband.


Workshops en projecten op maat

Popacademie kan je als workshop, project of  kamp aanvragen. Een workshop bestaat uit een sessie van minstens twee uur en duurt maximum één dag. Vanaf het moment dat de sessies verspreid zijn over meerdere dagen, spreken we van een project. Samen met jouw vereniging of school werken we elke activiteit uit naar wens. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest – indien gewenst – de precieze invulling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

Workshop(s) op locatie of in de Villa

Villa Basta is actief in heel Vlaanderen. Onze begeleiders begeleiden activiteiten in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Onze begeleider zakt met een kar vol materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Het enige waar je zelf voor zorgt is de ruimte waarin de activiteit doorgaat.

Deelnemers

Popacademie is geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar), tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele feedback kunnen geven in kleinere groepen, mikken we op maximum 12 deelnemers per activiteit.