pop muziek limburga antwerpen vlaams-brabant elektronische muziek villa basta

Pop Muziek

Elektronische muziek is de nieuwe rock en dj’s zijn de nieuwe rocksterren. Tijdens deze workshops creëer je je eigen elektronische beats, tracks of zelfs volledige songs.

Hit in 1 dag

Tekst, melodie, ritme, genre, klankkleur, instrumentkeuze, zang … Er komt veel kijken bij het schrijven van een eigen nummer, maar onder begeleiding van een professionele muzikant is het een fluitje. In groep brainstorm je over het onderwerp en genre. Vervolgens kruip je zelf in de pen en experimenteer je erop los met instrumenten en digitale muziekprogramma’s.

Elektronische muziek producen

Met Ableton Live produce je zelf elektronische muziek en verdiep je je in verschillende genres, gaande van EDM, hiphop tot ambient. Met behulp van effecten en digitale synthesizers creëer je je eigen sounds. Vervolgens combineer je zelf de knapste beats en samples tot je eigen tracks.

Let’s go bananas met de Makey Makey

Maak je eigen soundboard met de Makey Makey! We combineren allerlei (geleidende) materialen, knutselen objecten in elkaar en verbinden deze met de Makey’s. Op deze manier komen we tot een fysiek soundboard waarmee we elektronische muziek maken.

Workshops op maat

Opgaan in dat ene moment van creativiteit, meegaan in de verbeelding en verhalen van leeftijdsgenoten en bovenal: nieuw potentieel van jezelf ontdekken. Dat is waar we met onze creatieve workshops naar streven. De eigen interesses en inspiratie van de deelnemers vormen steeds ons uitgangspunt. De jongeren verzinnen, ontdekken, sturen en creëren. Kortom: zij programmeren, wij organiseren.

We stellen telkens een op maat gemaakt programma samen dat aansluit bij de leefwereld van de deelnemers. Onze begeleiders zakken met een kar vol materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Het enige waar je zelf voor zorgt is de ruimte waarin de activiteit plaatsvindt.

Cultuurdag

Alle workshops kan je apart aanvragen of met elkaar mixen tot een cultuurdag of -week. Naast Pop Muziek kan je ook kiezen uit drie andere vooropgestelde pakketten:

Workshops aanvragen

Vraag een workshop of cultuurdag aan door een mailtje te sturen naar info@villabasta.be of door te bellen naar het nummer 011 72 77 77. Ook voor meer informatie kan je op dit e-mailadres en telefoonnummer terecht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijzen

Neem voor de prijs van een cultuurdag of -week contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden.