muziekgroep muziekcoaching repetitieruimte hasselt villa bastaBespeel je een instrument en kriebelt het om een eigen band op te richten? Of ben je als zanger(es) nog op zoek naar een muziekgroep? Villa Basta brengt muzikaal talent samen! We richten een nieuwe band op die onder begeleiding van een muziekcoach gebruik maakt van een eigen repetitieruimte. Verder helpt de muziekcoach je op weg met het schrijven van eigen songs en geeft hij je muzikale tips. Ook leert hij je werken met opname- en geluidsapparatuur in onze opnamestudio en helpt hij je om optredens te versieren.

Ben jij een jonge, beginnende band op zoek naar bandcoaching? Wil je een eigen band oprichten en ben je nog op zoek naar bandleden? Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77 en we houden je persoonlijk op de hoogte. Heb je zelf allerlei ideeën omtrent een eigen band / muziekgroep? Kom gezellig iets drinken in ons café en we bekijken samen de mogelijkheden.

Enkel op zoek naar repetitieruimte? Mail naar rondpunt26@genk.be. Alle info over de repetitieruimtes in Genk vind je hier.