011 72 77 77

maquettebouw

Stel je eens voor dat je zelf een kasteel mocht ontwerpen, hoe ziet dat eruit?  Roze met levensgrote raketten op het dak, elke toren in een andere kleur, de buitenmuren gestippeld als een Dalmatiër? Of stel dat je je droomschool mocht bouwen, zou je dan alle noodtrappen vervangen door glijbanen? Alle buitenmuren weglaten en alle lessen laten doorgaan in open lucht?

In je eigen fantasiewereld kan het allemaal!

Een maquette bouwen is zoveel meer dan knippen, plakken en verven. Het is een decor bouwen voor persoonlijke verhalen. Wat voor gebouw je ook maakt, er zullen altijd andere verhalen aan gekoppeld zijn. En ook die verhalen mag je helemaal zelf verzinnen! Tijdens deze workshop werk je ook eens met totaal andere materialen dan je gewend bent, zoals een lijmpistool en stencilmesje. Maar ook mag je alles de kleuren geven die jij maar wilt. Kortom: het is een workshop waarin je je helemaal kan uitleven!

 

TIP! Koppel deze workshop aan een workshop stop-motion en gebruik je zelfgebouwde maquette als decor voor je stop-motion filmpje. Ook je zelfverzonnen personages knutsel je zelf.

 

Eenmalige of meerdaagse workshop(s)

Maquettebouw kan als eenmalige workshop worden aangevraagd of als meerdaagse workshops waarbij we tijdens een aantal (vanaf 2 tot meer dan 10) sessies met eenzelfde groep aan het werk gaan. Samen met jouw vereniging, organisatie of school werken we elke activiteit uit volgens jullie thema. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest, indien gewenst, de precieze invulling.

Workshop(s) op locatie of in de Villa

Workshop(s) op locatie of in de Villa

Al onze workshops zijn mobiel. Onze begeleider zakt met het nodige materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Jij hoeft enkel te zorgen voor een geschikte ruimte. Villa Basta is actief in heel Vlaanderen. Onze begeleiders begeleiden activiteiten in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

De activiteit kan ook plaatsvinden in een van onze lokalen in de Villa in Hasselt.

Workshop(s) op school via subsidies van Cultuurkuur

Ontvang via het dynamoPROJECT tot € 2.000 subsidies voor een cultuureducatief project in jouw school. Dankzij de financiële steun van de overheid en de productionele steun van Villa Basta als cultuurpartner, organiseert jouw school het project waarvan je dacht dat het onhaalbaar was. Meer info? Check de website van Cultuurkuur of neem contact op met ons. Wij helpen je graag bij het invullen van de projectaanvraag.

Deelnemers

Maquettebouw is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele aandacht kunnen geven in kleinere groepen, mikken we op maximum 12 deelnemers per activiteit.

Prijs

  • Eenmalige workshop
   • Begeleiding:
    • Workshop van 2 uur: € 105
    • Workshop van 3 uur:  € 150
    • Vanaf het vierde uur: € 45 per bijkomend uur
    • Met een maximum totaalprijs van € 300 per dag
   • Materiaalkosten: € 25 per uur per groep (max. 12 deelnemers)
   • Vervoerskosten: € 0,40 per kilometer vanuit Villa Basta, Hasselt
  • Meerdaagse workshops
   • Begeleiding:
    • Workshop van 2 uur: € 105
    • Workshops van 3 uur: € 145
    • Vanaf het vierde uur: € 40 per bijkomend uur
    • Met een maximum van € 300 per dag
   • Materiaalkosten: € 25 per uur per groep (max. 12 deelnemers)
   • Vervoerskosten: € 0,40 per kilometer vanuit Villa Basta, Hasselt

Extra info

Onder het tabblad ‘Info’ bij ‘FAQ‘ vind je antwoorden terug op veelgestelde vragen over workshops. Neem daar zeker eens een kijkje! Eventuele vragen die je hebt, worden daar misschien al beantwoord.

Workshop(s) aanvragen

De workshop(s) kan je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@villabasta.be of door te bellen naar het nummer 011 72 77 77. Ook voor meer informatie kan je op dit e-mailadres en telefoonnummer terecht.

Je kan de workshop(s) ook aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Als je bepaalde zaken niet kan invullen, mag je gerust een schuine streep zetten.

WAT WIL JE GRAAG WETEN?
InformatiePrijsvoorstelAanvraag

GEGEVENS OVER DE ACTIVITEIT
Locatie van de activiteit

Wanneer vindt de activiteit plaats? (nog geen idee, vermeldt dan gerust een periode die je in gedachte hebt.)

Voor wie is de activiteit bestemd?

GEGEVENS VAN JOU
naam van de contactpersoon (dit veld zeker invullen)

naam van de vereniging of school

gsm-nummer

e-mailadres (dit veld zeker invullen)

adres

OPMERKINGEN OF VRAGEN


We beantwoorden je mailtje binnen de twee werkdagen!