Op de Petit Bazar van Pukkelpop organiseert Villa Basta met de jamcaravan een open podium waar het publiek het podium mag kapen. De ene keer bestijgt een talentvolle band het podium, de andere keer grijpt een enthousiaste zatlap de micro om zijn favoriete song op het publiek af te vuren.

Pukkelpop | JAMMA JAM –  De Werf

Dit jaar was het thema op de Petit Bazar: Under Construction. De hele Petit Bazar werd omgetoverd tot een bouwwerf en vermomden onze muzikanten zich als mannen van de Jamma. Wees er maar zeker van dat de zangers en zangeressen uit het publiek de keet helemaal op stelten hebben gezet.

Wat je zelf doet, doe je beter dus kruip zelf achter de micro, pak een van onze gitaren of drumstokken vast en verbouw de keet op onze Pukkelpopjam! Doe-het-zelvers doen het met Jamma, Jam-ma!

 

Foto’s Pukkelpop

Hieronder vind je alvast enkele sfeerbeelden terug van onze jamcaravan op Pukkelpop. De rest van de foto’s vind je terug op Facebook. De foto’s van donderdag 16 en vrijdag 17 augustus vind je hier. Voor de foto’s van zaterdag 18 augustus klik je hier.

Video’s Pukkelpop

In samenwerking met TV Limburg maakten we enkele voxpops. Pukkelpoppers vertelden ons daarin over hun favoriete artiesten en hun opvallende outfits, showden hun favoriete dancemoves en vertrouwden ons enkele Pukkelpopgeheimen toe. TVL draaide daarnaast ook zelf een reportage over de Jamcaravan op Pukkelpop.