The Infinity is een theatergroep die al 5 jaar aanVilla Basta verbonden is. Wat ooit begon als een stageproject van dramadocent Katrien Vanreusel, is uitgegroeid tot een hechte groep spelers die al enkele jaren samen op de planken staan en ieder jaar een voorstelling afwerken in de Villa.

 

 

 

 

 

I’M FINE | Voorstelling 2018

theatergroep hasselt limburg villa basta

Doen. Gewoon doen. Dromen. Pushen.
Niks is onmogelijk.
Vier zussen. Vier dromen van geluk.
De huisvrouw. De carrière.
De jeugddroom. De liefde.
Vier zussen. Drie succesvol. Eéntje niet.
Aan de opvoeding kan het dan niet liggen.
Vier zussen. Eéntje eerlijk. Drie niet.
Of wat dacht je? Schijn bedriegt!
Met “I’m fine” creëerde The Infinity een tragikomedie
met een donker randje.

De theatervoorstelling vindt plaats in Villa Basta op zaterdag 21 april om 20u00 en op zondag 22 april om 19u00. In voorverkoop kosten kaarten 5 euro, aan de kassa betaal je 7 euro. Zet je op aanwezig op het Facebookevent en reserveer je tickets via info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

OH GOD | voorstelling 2017

Hoog op de Olympos komen de Griekse goden bijeen voor een gezellig familie-etentje. Want Zeus heeft zin in kunst vanavond. En in wijn. Eten, drinken en dan kunst. Maar eerst nog even neuken.

Ondertussen woedt op aarde de Trojaanse oorlog. Mannen sterven. Jongens eigenlijk nog. De oorlog duurt al negen jaar. En er lijkt geen eind aan te komen. Elke kans op vrede wordt in de kiem gesmoord door de goden. Goden die hun persoonlijke vetes uitvechten op het slagveld met de stervelingen als hun willoze pionnen.

En Zeus? Die kijkt. Die drinkt. Die eet. Die geniet.

Spel: Nina Baeten, Loes Bollen, Deianara Couwet, Ellen Droogmans, Sylvie Jacquemin, Maxime Martens, Glenn Peeters, Tom Vanoppen, Tristan Veekmans & Romie Verbakel
Regie: Katrien Vanreusel