011 72 77 77

Hitin1dag_1000-500

Een muzikant helpt de deelnemers op weg met instrumenten, tekst, melodie en zang. Als alles op punt staat, maakt de groep een audio-opname van de zelfgemaakte hit! Deze workshop is interessant voor muzikanten én voor muzikale zielen zonder voorkennis. Hoe we te werk gaan, hangt af van de groep. In ieder geval wordt er gewerkt aan één of meerdere nieuwe liedjes. In groep brainstormen de deelnemers samen over alle aspecten.

Na de workshop neemt de begeleider ook de nodige postproductie voor zijn rekening. Het afgewerkte nummer bezorgen we je lekker ouderwets op CD of op mp3, flac of trillende resonantievelden.

Workshops en projecten op maat

Hit in 1 dag kan je als workshop, project of  kamp aanvragen. Een workshop bestaat uit een sessie van minstens twee uur en duurt maximum één dag. Vanaf het moment dat de sessies verspreid zijn over meerdere dagen, spreken we van een project. Samen met jouw vereniging of school werken we elke activiteit uit naar wens. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest – indien gewenst – de precieze invulling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

Workshops en projecten op locatie

Villa Basta is actief in heel Vlaanderen. Onze begeleiders begeleiden activiteiten in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Onze begeleider zakt met een kar vol materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Het enige waar je zelf voor zorgt is de ruimte waarin de activiteit doorgaat.

Deelnemers

Hit in 1 dag is geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar), tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele feedback kunnen geven in kleinere groepen, mikken we op maximum 12 deelnemers per activiteit.

Prijs
  • Workshop
   • Workshops van 2 uur: € 105
   • Workshops van 3 uur:  € 150
   • Vanaf het vierde uur: € 45 per uur
   • Met een maximum totaalprijs van € 300 per dag
  • Project
   • Workshops van 2 uur: € 105
   • Vanaf het derde uur: € 40 per uur
   • Met een maximum totaalprijs van € 300 per dag
  • Vervoerskosten: € 0,40/km vanuit Hasselt
Extra info

Onder het tabblad ‘Info’ bij ‘FAQ‘ vind je antwoorden terug op veelgestelde vragen over workshops en projecten. Neem daar zeker eens een kijkje! Eventuele vragen die je hebt, worden daar misschien al beantwoord.

Project aanvragen
 • De workshop kan je aanvragen door een e-mailtje te sturen naar info@villabasta.be of door te bellen naar het nummer 011 72 77 77. Ook voor meer informatie kan je op dit e-mailadres en telefoonnummer terecht.
 • Je kan de workshop ook aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Als je bepaalde zaken niet kan invullen, mag je gerust een schuine streep zetten.

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  GEWENSTE TIJDSTIP

  datum van de workshop

  startuur van de workshop

  einduur van de workshop  GEWENSTE LOCATIE
  naam

  adres

  straatnaam en huisnummer

  postcode en gemeente


  DEELNEMERSGEGEVENS

  aantal deelnemers

  leeftijd van de deelnemers

  omschrijving van de deelnemers


  CONTACTGEGEVENS

  naam van de contactpersoon

  naam van de vereniging of school

  telefoon- of gsm-nummer

  e-mailadres

  adres

  straatnaam en huisnummer

  postcode en gemeente


  OPMERKINGEN