011 72 77 77

Hitin1dag_1000-500

Een muzikant helpt de deelnemers op weg met instrumenten, tekst, melodie en zang. Als alles op punt staat, maakt de groep een audio-opname van de zelfgemaakte hit! Deze workshop is interessant voor muzikanten én voor muzikale zielen zonder voorkennis. Hoe we te werk gaan, hangt af van de groep. In ieder geval wordt er gewerkt aan één of meerdere nieuwe liedjes. In groep brainstormen de deelnemers samen over alle aspecten.

Na de workshop neemt de begeleider ook de nodige postproductie voor zijn rekening. Het afgewerkte nummer bezorgen we je lekker ouderwets op CD of op mp3, flac of trillende resonantievelden.


Eenmalige of meerdaagse workshop(s)

Hit in 1 dag kan als eenmalige workshop worden aangevraagd of als meerdaagse workshops waarbij we tijdens een aantal (vanaf 2 tot meer dan 10) sessies met eenzelfde groep aan het werk gaan. Samen met jouw vereniging, organisatie of school werken we elke activiteit uit volgens jullie thema. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest, indien gewenst, de precieze invulling.

Workshop(s) op locatie of in de Villa

Al onze workshops zijn mobiel. Onze begeleider zakt met het nodige materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Jij hoeft enkel te zorgen voor een geschikte ruimte. Villa Basta is actief in heel Vlaanderen. Onze begeleiders begeleiden activiteiten in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

De activiteit kan ook plaatsvinden in een van onze lokalen in de Villa in Hasselt.

Workshop(s) op school via subsidies van Cultuurkuur

Ontvang via het dynamoPROJECT tot € 2.000 subsidies voor een cultuureducatief project in jouw school. Dankzij de financiële steun van de overheid en de productionele steun van Villa Basta als cultuurpartner, organiseert jouw school het project waarvan je dacht dat het onhaalbaar was. Meer info? Check de website van Cultuurkuur of neem contact op met ons. Wij helpen je graag bij het invullen van de projectaanvraag.

Deelnemers

Afrikaanse dans is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele aandacht kunnen geven in kleinere groepen, mikken we op maximum 12 deelnemers per activiteit.

Prijs

 • Eenmalige workshop
  • Begeleiding:
   Workshop van 2 uur: € 105
   Workshop van 3 uur:  € 150
   Vanaf het vierde uur: € 45 per bijkomend uur
   Met een maximum totaalprijs van € 300 per dag
  • Materiaalkost: € 5 per uur per groep
  • Vervoerskosten: € 0,40 per kilometer vanuit Villa Basta, Hasselt
 • Meerdaagse workshops
  • Begeleiding:
   Workshop van 2 uur: € 105
   Workshops van 3 uur: € 145
   Vanaf het vierde uur: € 40 per bijkomend uur
   Met een maximum van € 300 per dag
  • Materiaalkost: € 5 per uur per groep
  • Vervoerskosten: € 0,40 per kilometer vanuit Villa Basta, Hasselt

Extra info

Onder het tabblad ‘Info’ bij ‘FAQ’ vind je antwoorden terug op veelgestelde vragen over workshops en projecten. Neem daar zeker eens een kijkje! Eventuele vragen die je hebt, worden daar misschien al beantwoord.

Workshop(s) aanvragen

De workshop(s) kan je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@villabasta.be of door te bellen naar het nummer 011 72 77 77. Ook voor meer informatie kan je op dit e-mailadres en telefoonnummer terecht.

Je mag ook altijd het formulier hieronder invullen als je interesse hebt in een workshop of een project. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Kun je niet alles invullen, dan mag je deze velden gewoon leeg laten.

WAT WIL JE GRAAG WETEN?
InformatiePrijsvoorstelAanvraag

GEGEVENS OVER DE ACTIVITEIT
Locatie van de activiteit

Wanneer vindt de activiteit plaats? (nog geen idee, vermeldt dan gerust een periode die je in gedachte hebt.)

Voor wie is de activiteit bestemd?

GEGEVENS VAN JOU
naam van de contactpersoon (dit veld zeker invullen)

naam van de vereniging of school

gsm-nummer

e-mailadres (dit veld zeker invullen)

adres

OPMERKINGEN OF VRAGEN


We beantwoorden je mailtje binnen de twee werkdagen!