Een ervaren muzikant helpt jullie op weg met instrumenten, tekst, melodie en zang. Het einddoel? Een ritme, melodie, beat, zanglijn, … We werken toe naar een nummer dat we samen gemaakt hebben! Ben jij een muzikale ziel die graag plezier maakt? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Voorkennis heb je niet nodig. Het nummer nemen we op en bezorgen we jullie digitaal. Zo kan je het nooit meer vergeten.

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 16 – 18 jaar

Tijdstip: 14u00 – 16u00

Datum: woensdag 16 november 2022

Deelnameprijs: €5

Locatie: Villa Basta (Visserstraat 2E, 3500 Hasselt)


INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de spoedcursus naar hasselt@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen