Je kribbelt hele cursusblokken vol met tekeningen en bewerkt graag coverfoto’s met je pen. Dan is het misschien ook tijd om de digitale weg in te slaan. Photoshop en Illustrator worden je nieuwe pen en papier. Je maakt affiches en verzint een rebranding voor een hamburgerketen. Laag na laag ontwerp je collages tot vernieuwende beelden. Layers en opacity toveren je laptopscherm om tot een betoverend digitaal ontwerp.

10 sessies vanaf donderdag 14/10, telkens van 18u tot 20u

 

tarief: € 125 of € 95 (voor studenten). 

vrijetijdspas: Met de vrijetijdspas krijg je 50% korting, geef dit zeker aan bij je inschrijving.

gezinskorting: Schrijf je tegelijkertijd in met je broer(s) of zus(sen), dan krijgen jullie 15% korting op het inschrijvingsgeld.

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar stijn@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  Momenten op donderdag:

  14, 21, 28 oktober

  18, 25 november

  2 december

  6, 13, 20, 27 januari