video aftermovie cursus geel antwerpen filmen jongeren creatieve cursus

Een aftermovie maken houdt meer in dan wat rondhuppelen met een camera tijdens een event en achteraf een beetje beelden aan elkaar plakken. Want hoe zit het met het gebrek aan voldoende belichting, ruisende geluiden en most important: het juiste equipment? Tijdens deze 5 sessies krijg je praktische tips over welke camera je het best gebruikt en hoe je die het best gebruikt, je leert hoe je omgaat met bepaalde licht- en geluidsproblemen en uiteraard leer je hoe je een flitsende montage maakt. Resultaat: je maakt een aftermovie alsof het een MTV videoclip is.

Je mag gerust je eigen camera meenemen, maar wij voorzien ook zelf professioneel filmmateriaal.

Jongeren en jongvolwassenen

De 5-delige cursus aftermovie voor beginners in Geel is in samenwerking met Plateau, het cultuurplatform van Jeugdhuis De Vonk. Voor de cursus Aftermovie in Geel maken we een onderverdeling tussen jongeren vanaf 14 jaar en jongeren vanaf 16 jaar. De cursus vindt plaats in Geel (Antwerpen) op het adres van Jeugdhuis De Vonk en loopt van begin oktober 2018 tot midden november 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Aftermovie | 14+

Leeftijd? Jongeren vanaf 14 jaar

Tijdstip? Maandag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 5 maandagen vanaf 8 oktober 2018

Deelnameprijs? € 32 (student) of € 40 (niet-student). De vrijetijdspas van Geel is geldig, dan betaal je slechts de helft.

Locatie? Jeugdhuis de Vonk, Diestseweg 135, 2440 Geel

Aftermovie | 16+

Leeftijd? Jongeren vanaf 16 jaar

Tijdstip? Maandag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 5 maandagen vanaf 8 oktober 2018

Deelnameprijs? € 32 (student) of € 40 (niet-student). De vrijetijdspas van Geel is geldig, dan betaal je slechts de helft.

Locatie? Jeugdhuis de Vonk, Diestseweg 135, 2440 Geel

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je groep*
Jongeren 14+Jongeren 16+

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 5 lessen:

8 oktober 2018

15 oktober 2018

22 oktober 2018

5 november 2018

12 november 2018