Een goede foto maken is meer dan op een knopje drukken. Het is tijd om die automatische stand van je camera uit te schakelen.

Als je wilt weten wat al die knopjes zijn op je spiegelreflexcamera en hoe ze te gebruiken of je wilt het maximum halen uit je smartphone, dan is deze cursus iets voor jou. Sluitertijd, diafragma en ISO worden je hulpmiddelen om die ene perfecte foto te maken. Via creatieve oefeningen leer je alles over compositie en cadrage en hoe je foto’s nabewerkt tot een beeld om bij stil te staan. Je leukste foto’s plaats je op Instagram of op een blog waar je wereldwijde volgers ze kunnen bewonderen.

keuze uit 2 cursusmomenten:

10 sessies op donderdag telkens van 18u tot 20u, start op 14/10 of 

10 sessies op woensdag telkens van 14u tot 16u, start op 13/10

 

tarief: € 125 of € 95 (voor studenten). 

vrijetijdspas: Met de vrijetijdspas krijg je 50% korting, geef dit zeker aan bij je inschrijving.

gezinskorting: Schrijf je tegelijkertijd in met je broer(s) of zus(sen), dan krijgen jullie 15% korting op het inschrijvingsgeld.

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar stijn@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

  kies je cursusmoment

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  Cursusdagen op donderdag

  14, 21, 28 oktober

  18, 25  november

  2 december

  6, 13, 20, 27 januari

   

  Cursusdagen op woensdag

  13, 20 en 27 oktober

  17 en 24 november

  1 december

  5, 12, 19 en 26 januari