Zie jij mooie beelden, waar anderen niets opmerken? Schrijf je dan als de bliksem in voor deze cursus! Na 8 weken heeft het fototoestel voor jou geen geheimen meer. Van camerastandpunt tot sluitertijd, scherptediepte en ISO. Wij zorgen voor het professioneel fototoestel!

We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een Academie voor beeld, dans, muziek en woord dat doet. Creativiteit, samen spelen en elkaar inspireren staan centraal. De spoedcursussen vinden plaats in Jeugdcentrum Rondpunt 26 in Genk en lopen van begin maart tot begin mei. In dit verkort traject maak je soepel kennis met het onderwerp. Je start met de basics en al snel boek je de eerste resultaten. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

PRAKTISCHE INFO

Spoedcursus

Leeftijd:  Tieners en jongeren vanaf 12 jaar

Tijdstip: dinsdagen van 16u30 tot 18u30

Startdatum: 8 dinsdagen vanaf 08 maart

Deelnameprijs: € 59

Locatie: Jeugdcentrum Rondpunt 26, Europalaan 26, 3600 Genk

Corona verzekering: Als we tijdens het cursusseizoen sessies moeten annuleren, dan betalen we de geannuleerde sessies terug.

 

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de cursus/atelier naar info@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming, vermeld dit dan even hieronder. Dan houden we hier rekening mee bij het inschrijvingstarief.

  Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  CURSUSKALENDER

  08-maa-22
  15-maa-22
  22-maa-22
  29-maa-22
  19-apr-22
  26-apr-22
  03-mei-22
  10-mei-22