Met passion for fashion bedenken en creëren we onze eigen kledingstukken. We leren de basics van kledingontwerp, naald en draad en naaimachines en maken zo unieke kleren die je in geen enkele winkel kan vinden. Onze inspiratie halen we uit de tentoonsteling in het Hasselts modemuseum. Eindigen doen we in stijl met onze eigen modeshow!

In samenwerking met het Hasselts modemuseum.

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 9 – 12 jaar

Data: 2-3-4 november 2022

Tijdstip: van 9u tot 16u

Deelnameprijs: € 85

Locatie: Modemuseum Hasselt (Gasthusistraat 11, 3500 Hasselt)

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van het kamp naar hasselt@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Heb je een UIT-pas?

  Indien ja, vul hier je UIT-pas nummer in

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen