improvisatietheater expressietraining impro limburg antwerpen vlaams-brabant villa basta

Express Yourself!

Tijdens deze workshops draait alles rond assertiviteit en identiteitsvorming. De ervaren improspeler en theatermaker die deze workshops begeleidt, bestuift de deelnemers met zijn enthousiasme en speelt in op het individuele potentieel van iedere deelnemer.

Improvistatietheater

Improviseren is samenwerken. Je moet immers steeds op elkaar inspelen en openstaan voor impulsen van anderen door oprecht te focussen en te luisteren. In groep oefenen we op inlevingsvermogen, spontaniteit en ook: durven afgaan. Bovendien leer je hoe je je denken uitschakelt en volledig vertrouwt op je intuïtie.

Opgelet: Villa Basta is niet verantwoordelijk voor verstikking door slappe lachbuien.

Expressietraining

De expressietraining maakt je bewust van je lichaamshouding en leert je de non-verbale signalen van anderen interpreteren. In groep werk je aan je durf, zelfvertrouwen en je vermogen om feedback te leren geven en ontvangen. Aan de hand van speelse oefeningen verleg je je grenzen en ga je op zoek naar je eigen stem.

Workshops op maat

Opgaan in dat ene moment van creativiteit, meegaan in de verbeelding en verhalen van leeftijdsgenoten en bovenal: nieuw potentieel van jezelf ontdekken. Dat is waar we met onze creatieve workshops naar streven. De eigen interesses en inspiratie van de deelnemers vormen steeds ons uitgangspunt. De jongeren verzinnen, ontdekken, sturen en creëren. Kortom: zij programmeren, wij organiseren.

We stellen telkens een op maat gemaakt programma samen dat aansluit bij de leefwereld van de deelnemers. Onze begeleiders zakken met een kar vol materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Het enige waar je zelf voor zorgt is de ruimte waarin de activiteit plaatsvindt.

Cultuurdag

Alle workshops kan je apart aanvragen of met elkaar mixen tot een cultuurdag of -week. Naast Express Yourself  kan je ook kiezen uit drie andere vooropgestelde pakketten:

  • Urban Hiphop | graffiti, street art, breakdance, slam poetry rap en dj’en
  • Video Vibes | kortfilm, stop-motion animatiefilm en YouTube vloggen
  • Pop Muziek | hit in 1 dag, elektronische muziek producen en let’s go bananas met de Makey Makey

Workshops aanvragen

Vraag een workshop of cultuurdag aan door een mailtje te sturen naar info@villabasta.be of door te bellen naar het nummer 011 72 77 77. Ook voor meer informatie kan je op dit e-mailadres en telefoonnummer terecht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijzen

Neem voor de prijs van een cultuurdag of -week contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden.