sculptuur Laat de Delphine Boël en Niki de Saint Phalle in je los! Leef je uit in een eenvoudige en snelle manier om een beeld op te bouwen. Doe inspiratie op én maak vooral heel veel fun.

Opbouw

We werken budgetvriendelijk met recyclagemateriaal of goedkope spullen. Zo sparen we het milieu én onze portemonnee.

Voor de basis gebruiken we afvalmaterialen en piepschuim, gecombineerd met zilverpapier. We geven het vorm en kneden met de tape zoals je zou doen met klei.

 

Kies je eigen jas

In samenspraak kijken we wat mogelijk is voor je afwerking. Dat hangt af van het doelpubliek en ook van de tijd die we hebben.

Hier vind je alvast een opsomming van de mogelijkheden tijdens één workshop:

 • Gips en graffiti: kies voor de eenvoud van wit en de broosheid van gips. Wil je het kleuren? Dat doe je simpelweg met spuitbussen.
 • Foam en silk clay: gekleurde en gestructureerde klei in blitse kleuren. Eenvoudig aan te brengen over je gipslaag.
 • Gekleurde ducttape: er zijn tegenwoordig leuke patronen en kleuren in ducttape. Of ga voor een designeffect en kies de zilveren tape.
 • Gekleurd papier: papier-maché kan afgewerkt worden met gekleurde papieren en toffe patronen. Het lijkt net alsof je het geschilderd hebt.
 • Papier-maché met verf: hiervoor heb je minimum 2 workshops nodig. Na de eerste workshop moet  het beeld drogen om te schilderen.

Wil je aan de slag gaan met je eigen ideeën? Dat kan tijdens deze workshop!

Het materiaal en de expertise liggen voor je klaar. Je kan ook oude voorwerpen meebrengen om te pimpen of te hervormen. Je maakt bijvoorbeeld van een stoel een troon, van een oude spiegel een sprookjesspiegel…

Workshops en projecten op maat

Delphine Boël en Niki de Saint Phalle kan je als workshop of project aanvragen. Een workshop bestaat uit een sessie van minstens twee uur en duurt maximum één dag. Vanaf het moment dat de sessies verspreid zijn over meerdere dagen, spreken we van een project. Samen met jouw vereniging of school werken we elke activiteit uit naar wens. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest – indien gewenst – de precieze invulling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

Workshops en projecten op locatie

Onze begeleider zakt met een kar vol materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Het enige waar je zelf voor zorgt is de ruimte waarin de activiteit doorgaat, indien nodig.

Deelnemers

Delphine Boël en Niki de Saint Phalle is geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar), tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele feedback kunnen geven in kleinere groepen, mikken we op maximum 12 deelnemers per activiteit.

Prijs
 • Workshop
  • Workshops van 2 uur: € 100
  • Workshops van 3 uur:  € 150
  • Vanaf het vierde uur: € 35 per uur
 • Project
  • Workshops van 2 uur: € 100
  • Vanaf het derde uur: € 35 per uur
 • Volledige dag: € 250
 • Vervoerskosten: € 0,40/km vanuit Hasselt
Extra info

Onder het tabblad ‘Info’ bij ‘FAQ‘ vind je antwoorden terug op veelgestelde vragen over workshops en projecten. Neem daar zeker eens een kijkje! Eventuele vragen die je hebt, worden daar misschien al beantwoord.

Project aanvragen
 • De workshop kan je aanvragen door een e-mailtje te sturen naar info@villabasta.be of door te bellen naar het nummer 011 72 77 77. Ook voor meer informatie kan je op dit e-mailadres en telefoonnummer terecht.
 • Je kan de workshop ook aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Als je bepaalde zaken niet kan invullen, mag je gerust een schuine streep zetten.

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  GEWENSTE TIJDSTIP

  datum van de workshop

  startuur van de workshop

  einduur van de workshop  GEWENSTE LOCATIE
  naam

  adres

  straatnaam en huisnummer

  postcode en gemeente


  DEELNEMERSGEGEVENS

  aantal deelnemers

  leeftijd van de deelnemers

  omschrijving van de deelnemers


  CONTACTGEGEVENS

  naam van de contactpersoon

  naam van de vereniging of school

  telefoon- of gsm-nummer

  e-mailadres

  adres

  straatnaam en huisnummer

  postcode en gemeente


  OPMERKINGEN

 

 

/vc_row]