Tijdens dit expressiekamp draait alles om durven. Ben jij wel eens verlegen? Zou je graag mondiger en expressiever zijn? Met plezierige theateroefeningen helpen we je op weg. Haantjes-de voorste, gelieve zich te onthouden.

Praktisch

Dit kamp vindt op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus 2020 plaats van 9u tot 16u. Van 8u30 tot 17u is er altijd iemand van ons aanwezig. Zowel bij het begin als op het einde van elke dag verzamelen we in het Villa Basta café. Ons café vind je op Vissersstraat 2 (aan het kanaal) in Hasselt. Via de grote rode buitentrap kom je in ons café terecht. Het kamp sluiten we de laatste dag om 16u af met een kort toonmoment waarop iedereen welkom is.

Je kan ons steeds contacteren met verdere vragen op het nummer 011 72 77 77. Als je ons telefonisch niet kan bereiken, kan je altijd een mailtje sturen naar info@villabasta.be.

Doen, durven of de waarheid

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus 2020 van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 66 voor 3 dagen

Locatie? Villa Basta, Vissersstraat 2 (aan het kanaal), 3500 Hasselt

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

In de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie en paasvakantie organiseren wij kampen voor kinderen en tieners. Het zijn vakantiekampen zoals een een creatief kamp rond dans of een muziekkamp, een theaterkamp, een sportkamp.