011 72 77 77

Belgische DJ’s Dimitri Vegas & Like Mike, Regi en Lost Frequencies bewijzen al enkele jaren dat DJ’s de rocksterren van onze tijd zijn. Ze reizen de wereld rond en spelen op de grootste podia in de zotste steden!

In de cursus DJ’en leer je alles over beatmatchen, loops, cue-points en effecten. Je instrument is een professionele Pioneer DJ-controller met Serato software, die wij voor jou voorzien! Je sluit het jaar af met een DJ-set op je eigen fuif.

Klaar om binnen enkele jaren op de affiche van Tomorrowland te pronken?

We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een Academie voor beeld, dans, muziek en woord dat doet. De cursussen vinden plaats in Peer in Jongerencentrum De Bak en lopen van begin oktober 2020 tot midden april 2021. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Corona garantie

Als we tijdens het volgende cursusseizoen sessies moeten annuleren, dan krijgen de deelnemers een terugbetaling, overeenkomstig het aantal gemiste sessies.

PRAKTISCHE INFO

tieners (tot 15 jaar)

Tijdstip: vrijdag van 18u tot 20u

jongeren (vanaf 15 jaar)

tijdstip: vrijdag van 20u tot 22u

 

Startdatum: 20 vrijdagen vanaf 9 oktober

Deelnameprijs: € 189 voor studenten, € 245 voor anderen

Locatie: Jongerencentrum De Bak, Markt 36, 3990 Peer

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de cursus/atelier naar info@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Kies je leeftijdsgroep*
  12+15+

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  CURSUSKALENDER

  20 vrijdagen vanaf 5 oktober

  9, 16, 23, 30 oktober,

  13, 20, 27 november,

  4 december,

  8, 15, 22, 29 januari,

  5, 12, 26 februari,

  5 , 12, 19 maart,

  23 en 30 april