Een feestje bouwen op Pukkelpop naast Dimitri Vegas of Charlotte de Witte? In deze cursus leer je hoe het moet! Een ervaren DJ geeft je de beste tips & tricks mee en stoomt je klaar voor jouw eerste optreden achter de draaitafels van De Serre! We ontdekken samen de geheimen van een mengpaneel en leren feilloos de grootste hits aan elkaar mixen.

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 16 – 18 jaar

Tijdstip: 14u00 – 16u00

Datum: woensdag 16 maart 2022

Deelnameprijs: €5

Locatie: De Serre (Dokter Willemstraat 34, 3500 Hasselt)


INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de spoedcursus naar hasselt@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen