dj-kamp schoolvakantie leer dj'en

Dj-kamp | Herfstvakantie

Leren draaien en mixen? Schrijf je in voor het dj-kamp tijdens de herfstvakantie! Op drie dagen tijd leer je je eigen mixtape maken. Afsluiten doen we met een fuif waarin jij als dj de muziek draait.

Kinderen

Dit kamp is voor kinderen van het vierde tot zesde leerjaar. Het kamp vindt plaats op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober 2018, van 9u tot 16u in Villa Basta. Meer info vind je onderaan.

Andere vakanties en leeftijden

Kinderen van het vierde tot het zesde leerjaar kunnen het dj-kamp ook volgen tijdens de paasvakantie en de zomervakantie. Voor tieners is er een dj-kamp tijdens de kerstvakantie, paasvakantie en zomervakantie.

herfstvakantie

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 66 voor 3 dagen (incl. materiaal)

Locatie? Villa Basta vzw, Vissersstraat 2, 3500 Hasselt

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen