Schrijf je eigen grappen en stoom je klaar voor het podium. Gastdocenten als Kamal Kharmach, Bas Birker, Jeron Dewulf … delen graag hun kennis met jou. Deelnemen aan open mics en try-outs bijwonen maken het plaatje volledig. Geen ervaring? Geen probleem!

Nieuw binnen comedy of al enige ervaring? Dat maakt niemand iets uit.

 

 

 

 

COACH: Jan Linssen (Comedy Mania)
Het kan zijn dat u nog nooit van Jan Linssen heeft gehoord, maar de kans dat u ooit al om één van zijn grappen hebt moeten lachen is best groot. Tussen zijn eigen optredens door schrijft Jan ook teksten voor radio- en tv-programma’s zoals De Rechtvaardige Rechters, De Weekwatchers (Radio 2), Taboe en Twee tot de Zesde Macht (één). Daarnaast werkt hij elk jaar mee aan de eindejaarsconférences.

Cursus
Leeftijd: 18+

Tijdstip: zaterdagen 13u00-15u00

Startdatum: zaterdag 8 oktober

Deelnameprijs: €150 student / €175 niet-student

Locatie: Villa Basta (Visserstraat 2E, 3500 Hasselt)

Kortingen
Familiekorting: Schrijf je tegelijkertijd in met je broer(s) en/of zus(sen), dan krijgen jullie 10% korting op het inschrijvingsgeld.

Verhoogde tegemoetkoming: Gezinnen met een verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds krijgen 50% korting op onze cursussen

UiTPAS met kansentarief: Inwoners van Hasselt met een laag inkomen kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Hierbij krijg je meteen 80% korting op het basistarief bij alle Villa Basta cursussen en kampen. Daarnaast kan je ook nog punten sparen en omruilen.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  08-okt-22
  15-okt-22
  22-okt-22
  29-okt-22
  12-nov-22
  19-nov-22
  26-nov-22
  03-dec-22
  10-dec-22
  17-dec-22 (13u-17u)

  I am text block. Click edit button to change this text.