Tijdens deze workshop bereiden we alles voor om een papieren vijfsterrenrestaurant te openen. We schrijven een kookboek met onze lievelingsgerechten, we ontwerpen een papieren servies en servetten voor in ons restaurant en leren lopen met een plateau vol met papieren bekertjes. We leren alle etiquetteregels en bereiden als een echte chef-kok de lekkerste maaltijden uit papier. Op het einde van deze workshopweek is iedereen welkom om zijn voetjes onder tafel te schuiven en onze kunstwerken te bewonderen. Vergeet niet te reserveren!

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd: 6-9 jaar

Data: 16, 17 en 18 augustus 2021

Tijdstip: van 9u tot 16u

Deelnameprijs: € 85 (Kom!Pas-houders kunnen deelnemen aan 1/4de van de prijs)

Locatie: JC De Kazerne, Leide 3, 1500 Halle

In samenwerking met Cultuurcentrum ’t Vondel, Halle

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de cursus/atelier naar info@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  Om spam te voorkomen, maakt dit formulier gebruik van Google Recaptcha. Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met hun privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen