In de Basta Beats groep slaan dj’s en muziekproducers de handen in elkaar. Samen experimenteer je met alles wat met elektronische muziek te maken heeft en bouw je een sterk netwerk uit dat boekingen voor fuiven en festivals oplevert. In het open atelier kan je ook terecht om materiaal te lenen of om feedback te vragen op je demo’s aan elkaar of de begeleider.

Praktische info

We komen elke twee weken samen in de studio bij Villa Basta Hasselt voor een begeleide producer sessie. Hier mag je gebruik maken van al ons studiomateriaal. Om de twee weken krijg je begeleiding van een muziekproducer. We gaan ook nog zorgen voor een vaste dag elke twee weken, waarbij de repetitieruimtes in het jeugdcentrum Rondpunt26 in Genk omgetoverd worden tot DJ workplaces. We zorgen voor Technics (SL1200) en CDJ’s (2000’s nxs2), waarmee jullie je ding kunnen doen en de ideale set in elkaar kunnen steken. Doorheen het jaar zullen we ook nog 5 masterclasses plannen. Denk aan een scratchworkshop, social media beheren, hoe een liveset maken, studiotechniek,…

Aansluiten bij Basta Beats?

Heb je al meerdere jaren de cursus muziek producen of de cursus dj’en succesvol doorlopen of heb je een stevige basis als dj/producer en ben je toe aan meer uitdaging? Stuur een mailtje naar bert@villabasta.be en we bekijken samen de mogelijkheden om eventueel aan te sluiten bij Basta Beats.