011 72 77 77

Experimenteer en creëer! In deze beeldend cursus experimenteer je met allerlei kunsttechnieken om collages, illustraties, beeldhouwwerken, schilderijen, linosnedes… te maken. Nadat je in groep de basistechnieken van elke discipline leert, werk je aan een eigen collectie schilderijen, postkaarten, collages, stencils, installaties… of waar je maar zin in hebt. Wij bieden je de begeleiding en materialen om je eigen creatieve ideeën uit te werken.  

Om alvast een idee te krijgen van wat we allemaal gaan ontdekken tijdens deze cursus, kan je eens kijkje op onze Pinterest.

Tijdens Basta Basta, het slotfeest van de cursussen in Villa Basta, stel je al je kunstwerken ten toon aan het grote publiek.

Of het nu je ambitie is om van je hobby ooit je beroep te maken en je werken op wereldwijde expo’s ten toon te stellen of om je gewoon te amuseren en wat te experimenteren… Iedereen doet zijn ding en werkt aan zijn eigen creaties, onder begeleiding van een plastisch kunstenaar.

[arve url=”https://youtu.be/1y2z0VNgxLg” title=”cursus bast-art kunstatelier tekenles villa basta hasselt” maxwidth=”600″ /]

We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een Academie voor beeld, dans, muziek en woord dat doet. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2020 tot midden mei 2021. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

CURSUS VS. ATELIER

Cursussen zijn er voor wie weinig of geen ervaring heeft en al doende wil leren. Je start met de basics en al snel boek je de eerste resultaten: een kort muziek- of theaterstuk, filmpjes, een kleine tentoonstelling… Het is geen saaie les, want je steekt zelf de handen uit de mouwen en vindt al spelend soulmates voor het leven.

Onze ateliers zijn ideaal voor mensen met al enige ervaring. Je volgde bijvoorbeeld ooit een cursus bij Villa Basta of les in de academie of je zit in een amateurgroep. Je leert de kneepjes van het vak en realiseert met de groep een eerste volwaardige productie voor een publiek.

Corona garantie

Als we tijdens het volgende cursusseizoen sessies moeten annuleren, dan krijgen de deelnemers een terugbetaling, overeenkomstig het aantal gemiste sessies.

PRAKTISCHE INFO

Cursus

Leeftijd: 9-12 jaar

Tijdstip: maandag van 16u tot 18u

Startdatum: 20 maandagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs: € 185

Locatie: Villa Basta, Vissersstraat 2 (aan het kanaal), 3500 Hasselt

INSCHRIJVEN

Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen of een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, gsm-nummer en naam van de cursus/atelier naar info@villabasta.be. Je kan ook altijd bellen naar het nummer 011 72 77 77.

  Je voornaam*

  Je achternaam*

  Je adres
  straat en huisnummer*

  postcode*

  gemeente*

  Je e-mailadres*
  op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

  Je telefoonnummer

  Je gsm-nummer*

  Je geboortedatum*

  Hoe ken je ons?*
  Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

  Opmerkingen

  Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

  velden met een * zijn verplicht in te vullen

  CURSUSKALENDER

  5 oktober 2020

  12 oktober 2020

  19 oktober 2020

  26 oktober 2020

  9 november 2020

  16 november 2020

  23 november 2020

  30 november 2020

  4 januari 2021

  11 januari 2021

  18 januari 2021

  25 januari 2021

  1 februari 2021

  8 februari 2021

  22 februari 2021

  1 maart 2021

  8 maart 2021

  15 maart 2021

  19 april 2021

  26 april 2021

  Beeldend atelier/kunstatelier

  Kom bij ons tekenles volgen zoals op de tekenschool, maar dan met meer nadruk op je eigen creativiteit en het vertellen van je eigen verhalen in beeld.

  Kom bij ons tekenen, schilderen of beeldhouwen. Daarvoor hebben we ons eigen tekenatelier en schildersatelier gebouwd. We hebben ook een eigen zeefdrukatelier waar je in de cursus zeefdrukken kan leren zeefdrukken.

  We hebben ook een naai-atelier waar je naailes kan volgen. Wie geïnteresseerd is in grafische vormgeving kan een cursus vormgeving volgen.

   

  Atelier

  In ons atelier kan je leren schilderen en beeldhouwen. De schilderscursus en beeldhouwcursus starten eind september en duren tot mei. De tekenles en de schilderles vinden eenmaal per week plaats in het Villa Basta-atelier.