Villa BaSTART

Villa BaStart is de infodag voor onze cursussen. Iedereen die meer wil weten over onze cursussen, kan deze dagen terecht in de Villa met al zijn vragen. Of je nu twijfelt welke cursus je op het lijf is geschreven, de lesgever wil leren kennen, al eens een korte kennismakingsworkshop wil volgen of gewoon eens wil zien waar Villa Basta ligt en hoe het lokaal eruitziet…. Je bent van harte welkom.

Voor dit cursusjaar is Villa BaStart al voorbij… Heb je echter nog vragen over een bepaalde cursus? Dan mag je ons altijd contacteren.

Jamcaravan op Pukkelpop

Op de Petit Bazar van Pukkelpop organiseert Villa Basta met de jamcaravan een open podium waar het publiek het podium mag kapen. De ene keer bestijgt een talentvolle band het podium, de andere keer grijpt een enthousiaste zatlap de micro om zijn favoriete song op het publiek af te vuren.

Pukkelpop 2018 | JAMMA JAM –  De Werf

Dit jaar was het thema op de Petit Bazar: Under Construction. De hele Petit Bazar werd omgetoverd tot een bouwwerf en vermomden onze muzikanten zich als mannen van de Jamma. Wees er maar zeker van dat de zangers en zangeressen uit het publiek de keet helemaal op stelten hebben gezet.

Wat je zelf doet, doe je beter dus kruip zelf achter de micro, pak een van onze gitaren of drumstokken vast en verbouw de keet op onze Pukkelpopjam! Doe-het-zelvers doen het met Jamma, Jam-ma!

 

Foto’s Pukkelpop 2018

Hieronder vind je alvast enkele sfeerbeelden terug van onze jamcaravan op Pukkelpop. De rest van de foto’s vind je terug op Facebook. De foto’s van donderdag 16 en vrijdag 17 augustus vind je hier. Voor de foto’s van zaterdag 18 augustus klik je hier.

Video’s Pukkelpop 2018 

In samenwerking met TV Limburg maakten we enkele voxpops. Pukkelpoppers vertelden ons daarin over hun favoriete artiesten en hun opvallende outfits, showden hun favoriete dancemoves en vertrouwden ons enkele Pukkelpopgeheimen toe. TVL draaide daarnaast ook zelf een reportage over de Jamcaravan op Pukkelpop 2018.