gitaargroepen villa basta cursus gitaar

Gitaargroepen | ervaren gitaristen

gitaargroepen villa basta cursus gitaar

In Villa Basta huizen meerdere gitaargroepen waarin ervaren gitaristen met elkaar jammen en hun gitaartechnieken onder begeleiding bijschaven.

De gitaargroepen zijn voortgevloeid uit de vervolgcursussen van de gitaarcursus. Als groep tillen ze hun ambities naar een hoger niveau. Zo speelt een van de gitaargroepen bijvoorbeeld in Hasselt als straatmuzikant en plant een andere groep alvast een muziekopname samen met onze zanggroep. Ook bieden we een podium voor hen op festivals waaraan Villa Basta meewerkt, zoals We R Young, AFF en jammen ze erop los bij onze jamcaravan op Pukkelpop.

Het verschil met de vervolgcursus gitaar zit in de eigen inbreng. Daar waar het bij de vervolgcursus nog grotendeels draait om het technisch correct naspelen van bestaande nummers, verschuift de focus in de gitaargroepen naar eigen experiment en groepsgebonden ambities.

Inschrijven

Heb je al een of meerdere jaren ervaring? Sluit je dan aan bij een van onze gitaargroepen. In de gitaargroep experimenteer je samen met leeftijdsgenoten en/of jongeren en jongvolwassenen met hetzelfde gitaarniveau met nieuwe technieken en muziek. Laat ons weten wat jouw voorkeuren zijn, hoeveel ervaring jij al hebt met gitaar en wat je leeftijd is. Wij zorgen er dan voor dat je kan aansluiten bij de groep die het meest bij jou past. Stuur een mailtje naar info@villabasta.be met al je vragen en antwoorden of bel 011 72 77 77 en wij houden je persoonlijk op de hoogte van de info en verdeling van de gitaargroepen.

De gitaristen die al een of meerdere jaren een cursus gitaar volgden in de Villa behouden het cursusmoment van het cursusjaar 2017-2018 op voorwaarde dat er voldoende gitaristen deel uitmaken van deze vervolggroep.

fotografie collectief hasselt genk

FOTOGRAFIECOLLECTIEF | Fotografie

fotografie collectief hasselt genk

Het fotografiecollectief brengt alle jonge fotografiefanaten uit Limburg samen!

De groep zet eigen fototentoonstellingen op poten en bouwt een eigen netwerk uit om hun werk via andere projecten en op voorname evenementen ten toon te stellen aan een breed publiek.

In de Villa huizen twee fotografiecollectieven. Zowel de tienergroep als de fotografiegroep van de jongvolwassenen komen elke zaterdag van 11u30 tot 13u30 samen in Villa Basta, Hasselt (Limburg).

Wil je je aansluiten bij het fotografiecollectief? Stuur een mailtje naar info@villabasta.be, bel 011 72 77 77 of schrijf je in via onderstaand formulier.

Fotografiecollectief | 12+

Leeftijd? Tieners en jongeren van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 11u30 tot 13u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185


Fotografiecollectief | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 11u30 tot 13u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

velden met een * zijn verplicht in te vullen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

Fotografie | zaterdag

Dit zijn cursussen van 22 zaterdagen:

zaterdag 29 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 10 november 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 24 november 2018
zaterdag 1 december 2018
zaterdag 12 januari 2019
zaterdag 19 januari 2019
zaterdag 26 januari 2019
zaterdag 2 februari 2019
zaterdag 9 februari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zaterdag 23 februari 2019
zaterdag 2 maart 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 23 maart 2019
zaterdag 27 april 2019
zaterdag 4 mei 2019
zaterdag 11 mei 2019
straatmuzikanten groepsfoto villa basta gitaar cursus gitaargroep

Straatmuzikanten | Gitaargroep

straatmuzikanten groepsfoto villa basta gitaar cursus gitaargroepLoop jij in het weekend wel eens door Hasselt centrum? Dan is de kans groot dat je deze jongeren al aan het werk hebt gehoord! De jongeren van deze gitaargroep kregen van de stad Hasselt namelijk een vergunning als straatmuzikanten en daar maken ze maar al te graag gebruik van!

Inschrijven

Heb je al een paar jaar ervaring met gitaar en heb je zin om de Hasseltse straten te veroveren en optredens te versieren? Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77 voor meer informatie. Uiteraard mag je ook altijd even binnen springen in de Villa.

muziekgroep muziekcoaching repetitieruimte hasselt villa basta

MUZIEKGROEP | bandcoaching en repetitieruimte (Hasselt)

muziekgroep muziekcoaching repetitieruimte hasselt villa bastaBespeel je een instrument en kriebelt het om een eigen band op te richten? Of ben je als zanger(es) nog op zoek naar een muziekgroep? Villa Basta brengt muzikaal talent samen! We richten een nieuwe band op die onder begeleiding van een muziekcoach gebruik maakt van een eigen repetitieruimte. Verder helpt de muziekcoach je op weg met het schrijven van eigen songs en geeft hij je muzikale tips. Ook leert hij je werken met opname- en geluidsapparatuur en helpt hij je om optredens te versieren.

Ben jij op zoek naar bandcoaching, professionele (opname)apparatuur en repetitieruimte? Wil je een eigen band oprichten en ben je nog op zoek naar bandleden? Wens je meer informatie over deze groep? Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77 en we houden je persoonlijk op de hoogte. Heb je zelf allerlei ideeën omtrent een eigen band / muziekgroep? Kom gezellig iets drinken in ons café en we bekijken samen de mogelijkheden.

muzieklabo hasselt gitara cursus zang piano villa basta limburg

MUZIEKLABO | ontmoetingsplek muzikanten

muzieklabo hasselt gitara cursus zang piano villa basta limburgHeb je zin om samen met andere muzikanten te jammen, te experimenteren en nieuwe muziek te ontdekken? Join the club! Onder begeleiding van een muziekcoach krijg je in het open atelier de instrumenten en de apparatuur om je samen met andere muziekfanaten creatief uit te leven met muziek.

In het muzieklabo is iedereen welkom die wilt experimenteren met allerlei soorten muziek en op zoek wilt gaan naar nieuwe sounds, genres of wat dan ook. Het maakt dus niet uit of je nu elektronische muziek maakt, een instrument speelt of zanger(es) bent … Iedereen die op een creatieve en eigenzinnige manier bezig wilt zijn met muziek is welkom!

Stuur een mailtje naar info@villabasta.be en we houden je persoonlijk op de hoogte over alle informatie over ons muzieklabo. Heb je zelf ideeën over hoe je dit muzieklabo graag ingevuld ziet? Laat het ons weten in een mail of kom gezellig iets drinken in ons café en we bekijken samen de mogelijkheden.

Basta Beats dj'en muziek producen collectief hasselt limburg villa basta

BASTA BEATS | Elektronische muziek collectief

Basta Beats dj'en muziek producen collectief hasselt limburg villa basta

In de Basta Beats groep slaan dj’s en muziekproducers de handen in elkaar. Samen experimenteer je met alles wat met elektronische muziek te maken heeft en bouw je een sterk netwerk uit dat boekingen voor fuiven en festivals oplevert. In het open atelier kan je ook terecht om materiaal te lenen of om feedback te vragen op je demo’s aan elkaar of de begeleider.

Praktische info

Vanaf zaterdag oktober 2018 van 14u30 tot 16u30 ben je als lid van Basta Beats welkom in onze studio. Vanaf dan komen we elke twee weken op zaterdag samen in de studio bij Villa Basta Hasselt voor een begeleide producer sessie. Hier mag je gebruik maken van al ons studiomateriaal. Om de twee weken krijg je begeleiding van een muziekproducer. We gaan ook nog zorgen voor een vaste dag elke twee weken, waarbij de repetitieruimtes in het jeugdcentrum Rondpunt26 in Genk omgetoverd worden tot DJ workplaces. We zorgen voor Technics (SL1200) en CDJ’s (2000’s nxs2), waarmee jullie je ding kunnen doen en de ideale set in elkaar kunnen steken. Doorheen het jaar zullen we ook nog 5 masterclasses plannen. Denk aan een scratchworkshop, social media beheren, hoe een liveset maken, studiotechniek,…

Aansluiten bij Basta Beats?

Heb je al meerdere jaren de cursus muziek producen of de cursus dj’en succesvol doorlopen of heb je een stevige basis als dj/producer en ben je toe aan meer uitdaging? Stuur een mailtje naar info@villabasta.be en we bekijken samen de mogelijkheden om eventueel aan te sluiten bij Basta Beats. De prijs voor Basta Beats bedraagt 130 euro.

vilarama theatergroep villa basta hasselt cursus theater

Bastarama | Theatergroep

vilarama theatergroep villa basta hasselt cursus theater

Vilter, Villa Drama of The Villa… Het waren allemaal ideetjes voor de groepsnaam, maar uiteindelijk werd het: Bastarama. Deze theatergroep werd opgericht op het einde van het schooljaar 2018. Nadat de cursus theater afliep, besloten de spelers om een eigen theatergroep op te richten. Komend schooljaar werken ze aan een eigen voorstelling. Spanneeeend!

Inschrijven

Tussen 13 en 16 jaar? Zin om samen met deze jongeren een voorstelling in elkaar te steken? Sluit je dan aan bij deze groep! Hieronder vind je het inschrijvingsformulier.

Bastarama | 13+ = WACHTLIJST

Leeftijd? Tieners en jongeren van 13 tot 16 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (start)Tieners (start) woensdagTieners (start) zaterdagTieners (expert) woensdagTieners (expert) zaterdag

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bastarama | woensdag

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019
theater gang theatergroep cursus theater villa basta hasselt

Theater Gang | Theatergroep

theater gang theatergroep cursus theater villa basta hasselt

De jonge spelers van theatergroep Theater Gang werkten vorig jaar aan hun eerste voorstelling: Kleine Eva. Na deze voorstelling besloten ze om een eigen theatergroep op te richten, die al snel de naam Theater Gang kreeg. Vanaf oktober 2018 begint deze theatergroep weer aan een nieuw stuk te werken dat op het einde van het schooljaar 2019 in première zal gaan.

Kleine Eva | Voorstelling 2018

Op 16 mei om 20u speelde Theater Gang in Villa Basta hun eerste voorstelling: Kleine Eva. Ze bewerkten het boek Kleine eva uit de kromme bijlstraat van Louis Paul Boon. Kleine Eva vertelt over de 8-jarige Eva Blancken, die in 1937 vermoord werd teruggevonden.

Inschrijven

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar en heb je zin om samen met andere leeftijdsgenoten aan een eigen voorstelling te werken? Goed nieuws dan! Want bij Theater Gang is er nog plaats voor nieuwe spelers. Ervaring is niet van belang, enthousiasme wel! Hieronder vind je meer informatie.

Theater Gang | 13+

Leeftijd? Tieners en jongeren van 13 tot 16 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober 2018

Deelnameprijs? € 185

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (start)Tieners (start) woensdagTieners (start) zaterdagTieners (expert) woensdagTieners (expert) zaterdag

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Theater Gang | woensdag

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019
improvisatiegroep cursus improvisatie theater hasselt villa basta limburg

PUB | Improtheater

improvisatiegroep cursus improvisatie theater hasselt villa basta limburg

Al enkele jaren palmen deze improspelers onze theaterzaal in op dinsdagavond. Lees hieronder hun zelfgeschreven biografie. En neem deze vooral veel te serieus.

PUB, het genootschap der Pugilistische Uitvaart Bedoeïenen, is een eeuwenoude orde van rondzwervende begrafenisondernemers. Doorheen de eeuwen verzorgden zij ‘s mens meest heilige rites en gingen ze daarna in rituele overgave op de vuist met de schoonmoeder of dichtst verwante van de overledene. Tot op de dag dat één van hen de verzoenende kracht ontdekte van de vrije liefde.
De week daarvoor waren ze Patriarchaal Uitkijkende Bompa’s; drie burgers op leeftijd die vanop de stoep de buurt veilig houden door middel van uitroepen als: “Ey, stap eens van uwe fiets!”. Nu staan ze echter ook in oog met hun grootste dreiging ooit: de inhuizing van een aantrekkelijke bomma in het huis van vroeger Greta van Semie van de beenhouwer. De week dáárvoor waren ze Puistenkoppen die Uzbekistan Bombarderen, Amerika’s jonge duikbommenwerpersgroep. En nu vormen ze het improvisatiegezelschap dat een naam heeft gekozen die je op z’n kop kan zetten en toch nog op dezelfde wijze kan lezen: Pub.

Nieuwe improspelers

Iedere jongvolwassene vanaf 16 jaar met enkele jaren ervaring kan zich aansluiten bij deze improgroep. Heb je nog geen ervaring met impro? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus improvisatie. Heb je nog maar een jaar ervaring met impro? Sluit je dan aan bij improgroep Improfessionals.

De improsessies van Pub vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Pub | Improtheater 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (start)Tieners (start) woensdagTieners (start) zaterdagTieners (expert) woensdagTieners (expert) zaterdag

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 22 dinsdagen:

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019
dinsdag 30 april 2019
dinsdag 7 mei 2019
improvisatietheater villa basta cursus hasselt limburg impro theater toneel

IMPROFESSIONALS | Improtheater

improvisatietheater villa basta cursus hasselt limburg impro theater toneel

Improviseren kan je leren! Dat ondervonden deze beginnelingen afgelopen jaar onder de vleugels van de ervaren, en vooral: onuitputbare en enthousiaste improspeler Luk Swerts. Elke dinsdagavond komen deze jongvolwassenen samen om te spelen. Want improviseren draait voor hen vooral om spelplezier (en Duvels drinken na de les).

Nieuwe improspelers

Iedere jongvolwassene vanaf 18 jaar kan zich aansluiten bij deze improgroep. Omdat iedereen van deze groep net zijn eerste jaar impro achter de rug heeft, is het handig als je zelf ook al een jaar impro-ervaring hebt. Heb je nog geen ervaring met impro? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus improvisatie. Of heb je misschien al meerdere jaren ervaring met impro? Sluit je dan aan bij improgroep Pub.

De improsessies van de Improfessionals vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Improfessionals | Improtheater 18+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 18 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (start)Tieners (start) woensdagTieners (start) zaterdagTieners (expert) woensdagTieners (expert) zaterdag

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 22 dinsdagen:

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019
dinsdag 30 april 2019
dinsdag 7 mei 2019
musical hasselt cursus villa basta genk

APASIONADA | Musicalgroep

musical hasselt cursus villa basta genkSamen met de andere deelnemers maak je een eigenzinnige musical. Niet zoet, niet braaf, niet sprookjesachtig, maar helemaal van de groep zelf. Je bedenkt scènes, zingt fragmenten uit bekende liedjes en verzint toffe dansmoves. Bovendien steek je tijdens de cursus musical je eigen decor in elkaar en maak je je eigen kostuums.

Na de vele dans-, zang- en acteerrepetities breng je je eigen musical op de planken tijdens Basta Basta, het slotfeest van de cursussen.

Tieners

Tieners van 11 tot 13 jaar kunnen zich aansluiten bij de musicalgroep. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als musical je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

zangles cursus zang hasselt limburg villa bastatheater cursus toneel limburg hasselt villa bastafotografie instagram hasselt cursus villa basta


Musical | groep (11+)

Leeftijd? Tieners van 11 tot 13 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 22 vrijdagen:

vrijdag 5 oktober 2018
vrijdag 12 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
vrijdag 26 oktober 2018
vrijdag 9 november 2018
vrijdag 16 november 2018
vrijdag 23 november 2018
vrijdag 30 november 2018
vrijdag 7 december 2018
vrijdag 11 januari 2019
vrijdag 18 januari 2019
vrijdag 25 januari 2019
vrijdag 1 februari 2019
vrijdag 8 februari 2019
vrijdag 15 februari 2019
vrijdag 22 februari 2019
vrijdag 1 maart 2019
vrijdag 15 maart 2019
vrijdag 22 maart 2019
vrijdag 26 april 2019
vrijdag 3 mei 2019
vrijdag 10 mei 2019
improvisatie theater cursus limburg hasselt villa basta

IMRPOGROEP | Improvisatietheater

improvisatie theater cursus limburg hasselt villa bastaHeb je al een of meerdere jaren ervaring met improvisatietheater? Join the improgroup! Tijdens de wekelijkse bijeenkomst word je gecoacht door een professionele improspeler die je helpt met de organisatie van eigen impro-avonden en jullie klaarstoomt voor impro battles.

Improvisatietheater | 16+ (groep)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student), € 240 (niet-student) of € 270 (30+)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Tieners (12+) - startJongeren (16+) - startJongeren (16+) - groep

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit zijn cursussen van 22 dinsdagen:

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019
dinsdag 30 april 2019
dinsdag 7 mei 2019

Redactiekamp | kinderen | herfstvakantie (Hasselt)

herfstvakantie | Kranten

In dit kamp maak je je eigen krant! Je gaat op zoek naar nieuwsitems en verhalen en maakt zelf de lay-out van jouw krant. Op straat neem je interviews af en maak je foto’s. Je bedenkt advertenties, een kort stripverhaal of de wekelijkse horoscoop. Een ervaren redacteur helpt je hierbij. Aan het einde van het kamp geef je jouw eigen krant uit!


paasvakantie

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 66 voor 3 dagen

Locatie? Villa Basta vzw, Vissersstraat 2, 3500 Hasselt

Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor dit kamp en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies de gewenste cursusgroep*
herfstvakantie

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Muziekkamp popsongs | kinderen | herfstvakantie (Hasselt)

muziekkamp3

Drie dagen lang maken we muziek! In dit muziekkamp krijgt iedereen zijn plaats in onze band. Onder begeleiding van een professionele muzikant maak je kennis met echte pop- en rockinstrumenten zoals gitaren, drums, percussie, basgitaren en piano. Zelfs zonder voorkennis leer je popsongs spelen en zingen. We repeteren onze eigen nummers en nemen zelf een videoclip op.

Hier kan je enkele filmpjes zien van het Muziekkamp tijdens de krokusvakantie van 2017!


paasvakantie

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 66 voor 3 dagen

Locatie? Villa Basta vzw, Vissersstraat 2, 3500 Hasselt

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor dit kamp en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies de gewenste cursusgroep*
herfstvakantie

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Filmkamp | kinderen | herfstvakantie (Hasselt)

herfstvakantie | Actie in space

Je bedenkt zelf het scenario, kiest je kostuum  en wordt acteur, regisseur, cameraman of -vrouw. Aan het einde van het kamp tonen we de filmpjes tijdens een filmvoorstelling.

paasvakantie

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? €  66 voor 3 dagen

Locatie? Villa Basta, Vissersstraat 2, 3500 Hasselt

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor dit kamp en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies de gewenste cursusgroep*
herfstvakantie

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Beeldmixkamp | kinderen | herfstvakantie (Hasselt)

Ben je bezeten van fototoestellen en videocamera’s? Stil dan je honger met dit kamp, waarin we je allerlei digitale beeldtechnieken leren ontdekken. Je ontdekt de mogelijkheden van een fototoestel en leert knappe foto’s maken. Maak samen met de groep stop-motionfilmpjes waaronder je zelf stemmen en muziek zet, schrijf een scenario en draai je eerste eigen kortfilm.

herfstvakantie

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Maandag 29, dinsdag 30 en vrijdag 31 oktober, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 66 voor 3 dagen

Locatie? Villa Basta vzw, Vissersstraat 2, 3500 Hasselt

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor dit kamp en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Theater- en creakamp | jonge kinderen | herfstvakantie (Hasselt)

theater-en-knutselkamp

herfstvakantie | Griezels

Welke dappere jongens en meisjes durven ons griezelhuis binnen stappen? Je maakt samen met de groep jouw fantasiegriezels, bedenkt er een spannend verhaal rond en doet plezierige theateroefeningen. Zo ontstaat er een theaterstukje dat je aan het einde van het kamp toont aan vrienden en familie. Dit wordt een echte freakshow!

juli

Leeftijd? Kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar

Tijdstip? Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 75 voor 3 dagen (incl. materiaal)

Locatie? Villa Basta vzw, Vissersstraat 2, 3500 Hasselt

Dit kamp is al helemaal volzet. Je kan je wel nog inschrijven voor onze wachtlijst. Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor dit kamp en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies de gewenste cursusgroep*
herfstvakantie

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

tekenles Hasselt Genk Limburg Villa Basta leren schilderen en tekenen

SCHILDER- EN TEKENATELIER BAST-ART (Hasselt)

tekenles Hasselt Genk Limburg Villa Basta leren schilderen en tekenenBij Bast-ART kom je niet zomaar gewone tekenacademie of tekenles volgen! In dit beeldend kunstatelier experimenteer je met allerlei kunsttechnieken om collages, illustraties, beeldhouwwerken, schilderijen, linosneden … te maken. Nadat je in groep de basistechnieken van elke discipline aanleert, werk je aan een eigen collectie schilderijen, postkaarten, collages, stencils, installaties … of waar je maar zin in hebt. Wij bieden je de begeleiding en materialen om je eigen creatieve ideeën uit te werken.

Tijdens Basta Basta, het tweedaagse slotfeest van de cursussen in Villa Basta, stel je al je kunstwerken ten toon aan het grote publiek.

Of het nu je ambitie is om van je hobby ooit je beroep te maken en je werken op wereldwijde expo’s ten toon te stellen of om je gewoon te amuseren en wat te experimenteren… Iedereen doet zijn ding en werkt aan zijn eigen creaties, onder begeleiding van een plastisch kunstenaar.

Geen na-aperij, maar eigen experiment!

Voorbeelden

Om alvast een idee te hebben wat we allemaal gaan ontdekken tijdens deze cursus, neem dan een kijkje op onze Pinterest.

tekenles hasselt villa bastatekenles hasselt villa bastatekenles hasselt villa bastatekenles hasselt villa bastatekenles hasselt villa basta

Kinderen, tieners en jongvolwassenen

Voor Bast-ART, de cursus tekenen en schilderen, maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar.  We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een Academie voor beeld, dans, muziek en woord dat doet. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus Bast-ART: teken- en schilderatelier je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

grafisch ontwerp hasselt limburg villa basta    animatiefilm cursus hasselt limburg villa basta    creatief schrijven hasselt limburg villa basta

Teken- en schilderatelier Bast-ART | 9+

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Teken- en schilderatelier Bast-ART | 12+

Leeftijd? Tieners vanaf 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Teken- en schilderatelier Bast-ART | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) en € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+)Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Atelier Bast-ART

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019

Grafisch ontwerp cursus Villa Basta

GRAFISCH ONTWERP (Hasselt)

Grafisch ontwerp cursus Villa BastaTijdens de cursus grafisch ontwerp voor beginners ontdek je de geheimen van Photoshop en Illustrator. Je ontwerpt de vetste affiches en logo’s. Je leert de basis van fotografie en ontdekt hoe je foto’s bewerkt in Photoshop. Met Illustrator laat je je illustraties tot leven komen. Dankzij de vele diverse opdrachten ontplooi je je gevoel voor vorm en kleur en ontwikkel je stilaan je eigen stijl.

Tieners en jongvolwassenen

Voor de cursus grafisch ontwerp maken we een onderverdeling tussen tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus grafisch ontwerp je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

fotografie instagram hasselt cursus villa bastabeeldmix cursus villa basta hasselt limburganimatiefilm cursus hasselt limburg villa basta

Grafisch ontwerp | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 17u00 tot 19u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185

Grafisch ontwerp | 16+

Leeftijd? Jongeren vanaf 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 17u00 tot 19u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober 2018

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit zijn cursussen van 22 vrijdagen:

vrijdag 5 oktober 2018
vrijdag 12 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
vrijdag 26 oktober 2018
vrijdag 9 november 2018
vrijdag 16 november 2018
vrijdag 23 november 2018
vrijdag 30 november 2018
vrijdag 7 december 2018
vrijdag 11 januari 2019
vrijdag 18 januari 2019
vrijdag 25 januari 2019
vrijdag 1 februari 2019
vrijdag 8 februari 2019
vrijdag 15 februari 2019
vrijdag 22 februari 2019
vrijdag 1 maart 2019
vrijdag 15 maart 2019
vrijdag 22 maart 2019
vrijdag 26 april 2019
vrijdag 3 mei 2019
vrijdag 10 mei 2019
Theater cursus theaterles limburg hasselt villa basta

THEATER (Hasselt)

Theater cursus theaterles limburg hasselt villa bastaTheater voor tieners en jongeren (beginners)

In theater kan het allemaal! In de cursus theater  vertrekken we steeds vanuit je eigen fantasie en unieke persoonlijkheid. Je leert niet alleen hoe je geloofwaardig acteert, maar ook hoe een theaterstuk in elkaar steekt. Stap voor stap verken je in onze theaterles of toneelles de basiselementen van het toneelspelen/het acteren met behulp van improvisatie, stem- en bewegingsoefeningen en befaamde acteertechnieken. Verder leer je alles over emotie, focus en uitstraling.

Minstens zo belangrijk als de individuele ontwikkeling en het samenspel is het spelplezier. De do’s en don’ts van het acteren leer je terwijl je je in de eerste plaats amuseert. We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een Academie voor beeld, dans, muziek en woord of kunstschool dat doet.

Onder begeleiding van een regisseur maak je een theaterstuk waarin iedereen zijn rol speelt. Tijdens het toonmoment op Basta Basta breng je deze theatervoorstelling op de planken.

Als je bij ons toneelles wil komen volgen, maken we een onderverdeling tussen tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren vanaf 16 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Theater voor kinderen (beginners)

Dankzij improvisatieoefeningen en theaterspelletjes ontplooi jij je tot een volleerd acteur. Om plankenkoorts te overwinnen, doe je met de groep zotte theaterspelletjes. Onhandigheid, niet uit je woorden komen, grappig lopen … We vergroten het allemaal uit tot het grappig wordt. Door te overdrijven leer je je grenzen verleggen. Spelplezier komt steeds op de eerste plaats.

Tijdens het slotfeest Basta Basta breng je een eigen theatervoorstelling op het podium.

De cursus theater voor kinderen (beginners) maken we een onderverdeling tussen kinderen van 6 tot 8 jaar, kinderen van 8 tot 10 jaar en kinderen van 10 tot 12 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Theatergroepen 

Voor wie na een of meerdere jaren toneel- of theaterlessen in of buiten Villa Basta volgde, kan aansluiten bij een van onze theatergroepen. Je krijgt de ruimte, begeleiding en promotionele ondersteuning zodat je kan samenwerken aan een eigen theaterproductie. Of het nu je ambitie is om deel te nemen aan wedstrijden, culturele centra af te schuimen of om je gewoon in groep te amuseren en met al jullie creativiteit te experimenteren… Het maakt allemaal niet uit, zolang jullie maar dezelfde visie delen.

Ook als je nog nooit een cursus gevolgd hebt in Villa Basta kan je je aansluiten bij een theatergroep. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een massa motivatie en een enige acteerervaring.

Zin om een eigen theatergroep op te richten of om je bij een theatergroep aan te sluiten? Stuur een mailtje naar info@villabasta.be, bel 011 72 77 77 of kom gewoon gezellig eentje drinken in ons café terwijl we de mogelijkheden bespreken.

Theaterstoemp

Theaterstoemp is een theatergroep van tieners van het vierde, vijfde en zesde middelbaar. Deze toffe bende maakt al een paar jaar lang op dinsdagavond onze theaterzaal onveilig. Ze schaven hun gekke bekken bij, schrijven een eigen script, casten elkaar voor de geknipte rollen en maken vooral veel lol.

The Infinity

The Infinity is een theatergroep die al 5 jaar bij Villa Basta repeteert. Wat ooit begon als een stageproject van dramadocent Katrien Vanreusel, is uitgegroeid tot een hechte groep spelers die al enkele jaren samen op de planken staan en ieder jaar een voorstelling afwerken in de Villa.

Theater Gang

De spelers uit de theatergroep Theater Gang besloten op het einde van het schooljaar 2018 om zelf een theatergroep op te richten nadat ze op het einde van hun cursus theater hun eerste voorstelling Kleine Eva hadden gespeeld. Theater Gang staat nog open voor nieuwe spelers. Ben je tussen 13 en 16 jaar? Sluit je dan aan bij deze groep en werk samen met de andere spelers aan een eigen voorstelling.

Bastarama

Naar het einde toe van het cursusjaar 2017-2018 besloten de jongeren van de cursus theater tieners om een eigen theatergroep op te richten: Bastarama. Onder deze naam zijn ze van plan om nog vele voorstellingen te maken, zowel in de Villa als ver daarbuiten.

Hasselt, Genk en Tongeren

De cursus theater is een van de creatieve cursussen in Hasselt. Je kan deze cursus ook volgen in Genk en Tongeren.

Als theater je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

theaterlabo theaterles toneel cursus limburg hasselt villa bastaimpro improtheater improvisatietoneel limburg hasselt villa bastacreatief schrijven hasselt limburg villa basta

Theater | 6+ (groep 1) = WACHTLIJST


Leeftijd? Kinderen van 6 tot 8 jaar

Tijdstip? Woensdag van 13u30 tot 15u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater | 6+ (groep 2)


Leeftijd? Kinderen van 6 tot 8 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater | 8+ (groep 1)

Leeftijd? Kinderen van 8 tot 10 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater | 8+ (groep 2)

Leeftijd? Kinderen van 8 tot 10 jaar

Tijdstip? Woensdag van 13u30 tot 15u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater | 10+ (groep 1)

Leeftijd? Kinderen van 10 tot 12 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater | 10+ (groep 2)


Leeftijd? Kinderen van 10 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober 2018

Deelnameprijs? € 185

Theater | 10+ (groep 3)


Leeftijd? Kinderen van 10 tot 12 jaar

Tijdstip? Donderdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater | 12+


Leeftijd? Tieners van 12 tot 15 jaar

Tijdstip? Donderdag van 17u00 tot 19u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Donderdag van 19u00 tot 21u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Theatergroep | 8+ (groep 1)

Leeftijd? Kinderen van 8 tot 11 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theatergroep | 8+ (groep 2)


Leeftijd? Kinderen van 8 tot 11 jaar

Tijdstip? Woensdag van 13u30 tot 15u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theatergroep | 11+ = WACHTLIJST


Leeftijd? Kinderen en tieners van 11 tot 13 jaar

Tijdstip? Woensdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Theater Gang | Theatergroep 13+

Leeftijd? Tieners en jongeren van 13 tot 16 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Bastarama | Theatergroep 13+ = WACHTLIJST

Leeftijd? Tieners en jongeren van 13 tot 16 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (6+) dinsdagKinderen (6+) woensdagKinderen (8+) dinsdagKinderen (8+) woensdagKinderen (10+) dinsdagKinderen (10+) woensdagKinderen (10+) donderdagTieners (12+) donderdagJongeren (12+) donderdagJongeren (16+) donderdagGroep kinderen (8+) dinsdagGroep kinderen (8+) woensdagGroep kinderen (11+) woensdagGroep tieners Anne (13+) woensdagGroep tieners Laura (13+) woensdagTheaterStoemp dinsdag

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Theater | dinsdag

Dit zijn cursussen van 22 dinsdagen:

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019
dinsdag 30 april 2019
dinsdag 7 mei 2019
Theater | woensdag

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019
Theater | donderdag

Dit zijn cursussen van 22 donderdagen:

donderdag 4 oktober 2018
donderdag 11 oktober 2018
donderdag 18 oktober 2018
donderdag 25 oktober 2018
donderdag 8 november 2018
donderdag 15 november 2018
donderdag 22 november 2018
donderdag 29 november 2018
donderdag 6 december 2018
donderdag 10 januari 2019
donderdag 17 januari 2019
donderdag 24 januari 2019
donderdag 31 januari 2019
donderdag 7 februari 2019
donderdag 14 februari 2019
donderdag 21 februari 2019
donderdag 28 februari 2019
donderdag 14 maart 2019
donderdag 21 maart 2019
donderdag 25 april 2019
donderdag 2 mei 2019
donderdag 9 mei 2019

THEATERLABO (Hasselt)

Het podium is het labo en jij de gekke professor die erop los experimenteert! In het theaterlabo ben je niet alleen acteur, maar ook tekstschrijver en regisseur. Samen met de andere spelers steek je zelf een theaterstuk in elkaar van a tot z. Een professionele theatercoach helpt de groep bij het realiseren van het zelfverzonnen stuk.

Ervaring mag, maar is niet vereist.

Tijdens Basta Basta bestijg je het podium en toon je je zelfgemaakte theatervoorstelling aan het grote publiek.

Jongeren en jongvolwassenen

Het theaterlabo is geschikt voor jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar. Deze cursus theater vindt plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en loopt van eind september 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als het theaterlabo je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

theater cursus toneel limburg hasselt villa basta

impro improtheater improvisatietoneel limburg hasselt villa bastacreatief schrijven hasselt limburg villa basta

Theaterlabo

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 12u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september 2018  (+ doorwerkdagen)

Deelnameprijs? € 195 (student) of € 255 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 22 zaterdagen. De doorwerkdagen worden in de loop van het cursusjaar bekend gemaakt.

zaterdag 29 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 10 november 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 24 november 2018
zaterdag 1 december 2018
zaterdag 12 januari 2019
zaterdag 19 januari 2019
zaterdag 26 januari 2019
zaterdag 2 februari 2019
zaterdag 9 februari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zaterdag 23 februari 2019
zaterdag 2 maart 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 23 maart 2019
zaterdag 27 april 2019
zaterdag 4 mei 2019
zaterdag 11 mei 2019
cursus improvisatie improtheater villa basta hasselt

IMPROVISATIETHEATER (Hasselt)

cursus improvisatie improtheater villa basta hasseltWil je graag improvisatieles volgen? Zet dat dan maar snel uit je hoofd, want impro is nooit in lesvorm. Het is immers theater zonder regisseur en zonder regels.

Geen scenario. Geen regieaanwijzingen. Geen decor of kostuums. En toch speel je de zaal plat… Dat is impro! Dankzij plezierige spelletjes leer je handige improtechnieken. De enige aanwijzing die je krijgt zijn een locatie en een personage en de rest van het verhaal creëer je op het moment zelf. In groep oefenen we op associatie, spontaniteit en ook: durven afgaan. Door in te spelen op anderen, onderzoek je de ideale balans tussen volgen en leiden, tussen anderen en jezelf.

Opgelet: Villa Basta is niet verantwoordelijk voor verstikking door slappe lachbuien.

Tijdens Basta Basta, het slotfeest van de cursussen, bestijg je met z’n allen het podium en treed je op voor een breed publiek.

Hasselt en Geel

Graag een sixpack kweken door het lachen? Schrijf je dan in voor de cursus improvisatie in Hasselt of Geel.

Video

cursus improvisatie hasselt villa basta

Beginners

Het klinkt misschien tegenstrijd, maar improviseren kan je leren. In de improcursus voor beginners leer je hoe je je denken uitschakelt en volledig vertrouwt op je intuïtie. De cursus improvisatie is geschikt voor tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Gevorderden – Improvisatiegroepen Pub en Improfessionals

Heb je al een of meerdere jaren ervaring met improtheater? Sluit je dan aan bij een van onze improgroepen. Heb je al enkele jaren impro-ervaring? Sluit je dan aan bij de improgroep Pub, waarin voornamelijk spelers zitten die al wat meer ervaren zijn. Heb je nog maar een jaar ervaring? Sluit je dan aan bij de Improfessionals. De improspelers binnen deze groep hebben nog maar net hun eerste jaar impro achter de rug. Tijdens de wekelijkse bijeenkomst in een van onze improgroepen word je gecoacht door een professionele improspeler die je helpt met de organisatie van eigen impro avonden en jullie klaarstoomt voor impro battles.

Als de cursus impro je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

theater cursus toneel limburg hasselt villa bastayoutube vloggen hasselt limburg cursus villa basta cursusbeeldmix cursus villa basta hasselt limburg

Improvisatietheater | 12+ (start)

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185

Improvisatietheater | 16+ (start)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Improvisatiegroep Improfessionals | 18+ (1 jaar ervaring)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 18 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student), € 240 (niet-student) of € 270 (30+)

Improvisatiegroep Pub | 16+ (meerdere jaren ervaring)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 18 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student), € 240 (niet-student) of € 270 (30+)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Tieners (12+) - startJongeren (16+) - startJongeren (16+) - groep

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit zijn cursussen van 22 dinsdagen:

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019
dinsdag 30 april 2019
dinsdag 7 mei 2019

GITAAR (Hasselt)

Gitaar1

Tijdens de cursus gitaar leer je aan de hand van bekende liedjes verschillende basisakkoorden spelen. Je bent in de weer met toonladders en ritmes, maar er is evengoed plaats voor experiment en zelfgeschreven muziek. Als je het tokkelen al wat onder de knie hebt, leer je allerlei gitaartrucjes zoals pull off, hammer on en vibrato.

Wil je gitaarles volgen bij ons, dan heb je geen notenleerkennis nodig.

Gitaar leren spelen doe je bij ons volgens de regels van de kunst, maar we houden geen examens zoals een muziekacademie of muziekschool dat doet.

Tijdens het jaarlijkse evenement Basta Basta treed je in groep, alleen of met je band op voor het grote publiek.

Beginners

Voor de gitaarles voor beginners maken we in onze ‘muziekschool’ een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Vervolg

Voor wie al een jaar (of langer) cursus volgde bij ons of al enige ervaring heeft, kan zich inschrijven voor onze vervolgcursussen. Tijdens deze cursus schaaf je je technische skills bij onder begeleiding van een ervaren gitarist. Tijdens de vervolgcursus vertrek je voornamelijk uit bestaande nummers. Ben je toe aan meer uitdaging? Lees dan hieronder verder over onze gitaargroepen.

Voor de vervolgcursus gitaar maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar.

Vervolg+ | Gitaargroep

Daar waar de focus bij de vervolgcursus vooral ligt op het bijschaven van technische skills, wordt de focus bij de gitaargroepen verlegd naar de eigen creativiteit. Binnen de gitaargroep spelen gitaristen met hetzelfde niveau. Bovendien streven ze allen eenzelfde ambitie na. Dit kan de ambitie zijn om een eigen opname te doen, om optredens te versieren of gewoon om erop los te experimenteren zonder vast te houden aan bestaande nummers.

Muziekgroep

Kriebelt het om een eigen band op te richten? Villa Basta brengt muzikaal talent samen! Niet alleen gitaristen, pianisten, zangers, drummers en bassisten, maar ook muziekproducers maken kennis met elkaar en wisselen ideeën uit! Je krijgt eigen repetitieruimte en mag gebruik maken van onze muziekapparatuur. Een muziekcoach helpt je op weg met opname- en geluidsapparatuur en helpt je om optredens te versieren. Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77  en we brengen je via de muziekgroep in contact met andere muzikanten.

Muzieklabo

Heb je zin om samen met andere muzikanten te jammen, te experimenteren en nieuwe muziek te ontdekken? Sluit je dan aan bij het muzieklabo. Dit labo is geschikt voor iedere jonge muzikant, gaande van mondharmonicaspeler tot elektronische muziekproducer. Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77  en we brengen je via het muzieklabo in contact met andere muzikanten die op een creatieve en eigenzinnige manier bezig (willen) zijn met muziek.

Muziekopname

Klaar om de opnamestudio in te duiken? Onder het muzikantenlabel Bastart stelt Villa Basta haar netwerk van ervaren producers ter beschikking van jong talent.  Naast audio zijn ook video-opnames mogelijk in de studio. Check de afspeellijst Studio Villa Basta op ons YouTube kanaal om alle beelden te zien van artiesten die je voorgingen. Blijf je graag op de hoogte van de muziek die Villa Basta

Voor meer info bel 011 72 77 77 of stuur een mailtje naar wouter@villabasta.be. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvende babbel!

Als de cursus gitaar je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursus te volgen:

zangles cursus zang hasselt limburg villa basta   

Gitaar | 9+ (groep 1)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 16u30 tot 17u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 125

Gitaar | 9+ (groep 2)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 17u30 tot 18u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 125

Gitaar | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 15 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 11u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145

Gitaar | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 11u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Gitaar vervolg | 9+

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u30 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 145

Gitaar vervolg | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 13u30 tot 15u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145

Gitaar vervolg | 16+

Leeftijd? Jongeren vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 13u30 tot 15u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+) - groep 1 - startKinderen (9+) - groep 2 - startKinderen (9+) - vervolgTieners (12+) - startTieners (12+) - vervolgJongeren (16+) - startJongeren (16+) - vervolg

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Gitaar | woensdag

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019
Gitaar | zaterdag

Dit zijn cursussen van 22 zaterdagen:

zaterdag 29 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 10 november 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 24 november 2018
zaterdag 1 december 2018
zaterdag 12 januari 2019
zaterdag 19 januari 2019
zaterdag 26 januari 2019
zaterdag 2 februari 2019
zaterdag 9 februari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zaterdag 23 februari 2019
zaterdag 2 maart 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 23 maart 2019
zaterdag 27 april 2019
zaterdag 4 mei 2019
zaterdag 11 mei 2019

PIANO (Hasselt)

Piano2

Tijdens de cursus piano voor beginners ontdek je in groep alle tips and tricks om je favoriete muziek te spelen. Alle vingerzettingen, ritmes en maatsoorten krijg je tijdens de pianoles onder de knie dankzij onze methode zonder notenleer. Je begint eerst met je linker- en rechterhand afzonderlijk. Daarna gaan we tijdens de pianoles aan de slag met beide handen. Eens de akkoorden in de vingers, combineren we ze met de melodielijn. Voor je het weet, speel je je favoriete nummers.

Wie bij ons piano wil leren spelen, heeft je geen notenleerkennis nodig.

Tijdens Basta Basta, het slotfeest van de cursussen, bestijg je allemaal tezamen het podium.

We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals de muziekacademie of muziekschool dat doet.

Beginners

Voor de cursus piano voor beginners zonder notenleer maken we een onderscheid tussen kinderen van 9 en 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Vervolg

Wie vorig jaar de startcursus piano volgde en zich wil verdiepen, kan dat doen in de vervolgcursus. Voor de vervolgcursus piano maken we een onderscheid tussen kinderen van 9 en 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar.

Muziekgroep

Kriebelt het om een eigen band op te richten? Villa Basta brengt muzikaal talent samen! Niet alleen gitaristen, pianisten, zangers, drummers en bassisten, maar ook muziekproducers maken kennis met elkaar en wisselen ideeën uit! Je krijgt eigen repetitieruimte en mag gebruik maken van onze muziekapparatuur. Een muziekcoach helpt je op weg met opname- en geluidsapparatuur en helpt je om optredens te versieren. Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77  en we brengen je via de muziekgroep in contact met andere muzikanten.

Muzieklabo

Heb je zin om samen met andere muzikanten te jammen, te experimenteren en nieuwe muziek te ontdekken? Sluit je dan aan bij het muzieklabo. Dit labo is geschikt voor iedere jonge muzikant, gaande van mondharmonicaspeler tot elektronische muziekproducer. Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77  en we brengen je via het muzieklabo in contact met andere muzikanten die op een creatieve en eigenzinnige manier bezig (willen) zijn met muziek.

Muziekopname

Klaar om de opnamestudio in te duiken? Onder het muzikantenlabel Bastart stelt Villa Basta haar netwerk van ervaren producers ter beschikking van jong talent.  Naast audio zijn ook video-opnames mogelijk in de studio. Check de afspeellijst Studio Villa Basta op ons YouTube kanaal om alle beelden te zien van artiesten die je voorgingen. Blijf je graag op de hoogte van de muzikanten die Villa Basta ondersteunt? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Voor meer info bel 011 72 77 77 of stuur een mailtje naar wouter@villabasta.be. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvende babbel!

Als de cursus piano je interesseert, heb je misschien ook zin om een van deze cursussen te volgen:

gitaar cursus zonder notenleer limburg hasselt villa bastazangles cursus zang hasselt limburg villa bastamuziek producen cursus ableton limburg hasselt villa basta

Piano | 9+ (start)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 16u00 tot 17u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 125

Piano | 9+ (vervolg)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 14u00 tot 15u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145

Piano | 12+ (start)

Leeftijd? Tieners van 12 tot 15 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 17u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 125

Piano | vervolg (12+)

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 12u30 tot 14u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145

Piano | 16+ (start)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 18u00 tot 19u30

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Piano | vervolg (16+)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 12u30 tot 14u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+) - startKinderen (9+) - vervolgTieners (12+) - startTieners (12+) - vervolgJongeren (16+) - startJongeren (16+) - vervolg

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Piano | dinsdag

Dit zijn cursussen van 22 dinsdagen:

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019
dinsdag 30 april 2019
dinsdag 7 mei 2019
Piano | zaterdag

Dit zijn cursussen van 22 zaterdagen:

zaterdag 29 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 10 november 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 24 november 2018
zaterdag 1 december 2018
zaterdag 12 januari 2019
zaterdag 19 januari 2019
zaterdag 26 januari 2019
zaterdag 2 februari 2019
zaterdag 9 februari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zaterdag 23 februari 2019
zaterdag 2 maart 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 23 maart 2019
zaterdag 27 april 2019
zaterdag 4 mei 2019
zaterdag 11 mei 2019
zang cursus limburg hasselt villa basta

ZANG (Hasselt)

zang cursus limburg hasselt villa bastaIedereen kan leren zingen. Tenminste, met een juiste ademhaling, stemtechniek en articulatie. Aan de hand van zelfgekozen nummers probeer je verschillende stemfuncties uit. Tijdens de zangles zing je eerst in groep en als iedereen zich thuis voelt doen we een aantal solo’s. Kom je bij ons zangles volgen dan heb je geen kennis van notenleer nodig.

Tijdens de zangles werken we volgens de regels van de kunst, maar we geven geen punten of houden geen examens zoals de meeste muziekacademies of muziekscholen dat doet.

Programma

Tijdens de zangles gaan we verder dan ‘leren zingen’. Alle aspecten die erbij komen kijken, halen we ook aan tijdens onze zangles. Hieronder vind je in het kort waaruit de cursus zang zal bestaan.

  • Klank- en stijlontwikkeling en stem- en zangtechniek. De focus ligt hierbij op elke leerling zijn of haar zelfontplooiing.
  • Samenzang: hoe laat je je eigenheid versmelten met de groep.
  • Songwriting: hoe schrijf je een eigen nummer.
  • Lyric writing: hoe schrijf je een krachtige songtekst.
  • Producen: een kijk op het grotere geheel/totaalplaatje.

Tijdens Basta Basta bestijg je samen met je groep het podium en treed je op voor het grote publiek. Villa Basta heeft ook op heel wat events een eigen podia waarop onze artiesten een podiumkans krijgen. Denk maar aan We R Young, Absolutely Free Festival, Genk on Stage, FISEC en onze jamcaravan op Pukkelpop.

Zang voor beginners

Voor de zangles voor beginners maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar. De zangcursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van eind september 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Hasselt en Genk

Je kan de cursus zang voor beginners of gevorderden ook volgen in Genk.

Vervolg

Heb je al een cursus zang gevolgd of heb je al wat ervaring, schrijf je dan in voor onze vervolgcursus. Voor de cursus zang vervolg maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar.

Muziekgroep

Kriebelt het om een eigen band op te richten? Villa Basta brengt muzikaal talent samen! Niet alleen gitaristen, pianisten, zangers, drummers en bassisten, maar ook muziekproducers maken kennis met elkaar en wisselen ideeën uit! Je krijgt eigen repetitieruimte en mag gebruik maken van onze muziekapparatuur. Een muziekcoach helpt je op weg met opname- en geluidsapparatuur en helpt je om optredens te versieren. Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77  en we brengen je via de muziekgroep in contact met andere muzikanten.

Muzieklabo

Heb je zin om samen met andere muzikanten te jammen, te experimenteren en nieuwe muziek te ontdekken? Sluit je dan aan bij het muzieklabo. Dit labo is geschikt voor iedere jonge muzikant, gaande van mondharmonicaspeler tot elektronische muziekproducer. Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77  en we brengen je via het muzieklabo in contact met andere muzikanten die op een creatieve en eigenzinnige manier bezig (willen) zijn met muziek.

Muziekopname

muziekopname studio demo opnemen band limburg hasselt villa bastaKlaar om de opnamestudio in te duiken? Onder het muzikantenlabel Bastart stelt Villa Basta haar netwerk van ervaren producers ter beschikking van jong talent.  Naast audio zijn ook video-opnames mogelijk in de studio. Check de afspeellijst Studio Villa Basta op ons YouTube kanaal om alle beelden te zien van artiesten die je voorgingen.

Voor meer info bel 011 72 77 77 of stuur een mailtje naar wouter@villabasta.be. Kom gerust gezellig iets drinken in ons café voor een vrijblijvende babbel!

 

Als de cursus zang je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

gitaar cursus zonder notenleer limburg hasselt villa bastapiano cursus zonder notenleer limburg hasselt villa basta

Zang | 9+

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 17u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 125

Zang | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 11u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145

Zang | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 11u00 tot 12u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Zang vervolg | 9+

Leeftijd? Kinderen vanaf 9 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 19u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 145

Zang vervolg | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 13u30 tot 15u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Zang vervolg | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 13u30 tot 15u00

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+)Kinderen (9+) vervolgTieners (12+)Tieners (12+) vervolgJongeren (16+)Jongeren (16+) vervolg

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Zang | woensdag

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019
Zang | zaterdag

Dit zijn cursussen van 22 zaterdagen:

zaterdag 29 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 10 november 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 24 november 2018
zaterdag 1 december 2018
zaterdag 12 januari 2019
zaterdag 19 januari 2019
zaterdag 26 januari 2019
zaterdag 2 februari 2019
zaterdag 9 februari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zaterdag 23 februari 2019
zaterdag 2 maart 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 23 maart 2019
zaterdag 27 april 2019
zaterdag 4 mei 2019
zaterdag 11 mei 2019
dj cursus deejay dj'en limburg hasselt villa basta

DJ’EN (Hasselt)

dj cursus deejay dj'en limburg hasselt villa bastaOmdat je het snelst leert wat je doet, slaan we de theoretische jibber jabber over. Tijdens de dj-lessen helpt een ervaren dj je meteen op weg om je eigen mix te maken. Je zoekt zelf muziek en verkent nieuwe genres.  Leer dj-en en leer alles over faders, BPM en sampling.

Je ontdekt de technieken van het beatmixen door gebruik te maken van de pitch control. Met Pioneer dj-controllers, een laptop en Serato dj-software leer je hoe je je favoriete tunes feilloos in elkaar draait en hoe je effecten zoals eq’s, acapella’s en loops gebruikt. 

Of het nu je ambitie is om ooit op Tomorrowland te staan, op chirofuiven en trouwfeesten te draaien of om gewoon in je slaapkamer wat te experimenteren met je favoriete muziek… Door ieders verschillende visie inspireren we elkaar en maken we kennis met verschillende muziekgenres. Ieder ontdekt zijn eigen ding en krijgt hiervoor de gepaste begeleiding.

De cursus dj’en is een van de creatieve cursussen in Hasselt. Je kan de cursus dj’en ook volgen in Genk en Geel.

Dj’en voor beginners

Voor de dj-cursus voor beginners maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursusreeks dj’en vindt plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en loopt van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Dj’en voor experts

Als je de basisprincipes van het dj’en al onder de knie hebt, kan je je inschrijven voor de cursus dj’en expert. Deze cursus is geschikt voor tieners en jongeren vanaf 12 jaar.

Basta Beats groep

In de Basta Beats groep slaan onze dj’s en muziek producers de handen in elkaar. Samen experimenteer je met alles wat met elektronische muziek te maken heeft en bouw je een sterk netwerk uit dat boekingen voor fuiven en festivals oplevert. In het open atelier kan je ook terecht om materiaal te lenen of om feedback te vragen op je demo’s aan elkaar of de begeleider. Op aanvraag van jullie organiseren we masterclasses waarbij we telkens andere specialisten uitnodigen.

Dj-kamp

Zin om je schoolvakanties nog meer tot een feest te maken? Volg dan een vakantiekamp in Villa Basta! Schrijf je in voor het dj-kamp voor tieners of het dj-kamp voor kinderen. Check hieronder de knaller Back-to-back party ter afsluiter van het afgelopen dj-kamp. Benieuwd naar meer? Abonneer je dan op ons YouTubekanaal.

Cursus dj'en voor kinderen, tieners en jongvolwassenen in Limburg (Hasselt en Genk) te Villa Basta.

Als de cursus dj’en je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

muziek producen cursus ableton limburg hasselt villa basta    elektronische muziek kinderen cursus limburg hasselt villa basta

Dj'en | 9+ (groep 1)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Donderdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185

Dj'en | 9+ (groep 2)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Donderdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185

Dj'en | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 17u00 tot 19u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185

Dj'en | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 19u00 tot 21u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) en € 240 (niet-student)

Dj'en | expert 12+

Leeftijd? Tieners en jongeren vanaf 12 jaar

Tijdstip? Donderdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) en € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+) - groep 1Kinderen (9+) - groep 2Tieners (12+)Jongeren (16+)Expert (12+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dj'en | donderdag

Dit zijn cursussen van 22 donderdagen:

donderdag 4 oktober 2018
donderdag 11 oktober 2018
donderdag 18 oktober 2018
donderdag 25 oktober 2018
donderdag 8 november 2018
donderdag 15 november 2018
donderdag 22 november 2018
donderdag 29 november 2018
donderdag 6 december 2018
donderdag 10 januari 2019
donderdag 17 januari 2019
donderdag 24 januari 2019
donderdag 31 januari 2019
donderdag 7 februari 2019
donderdag 14 februari 2019
donderdag 21 februari 2019
donderdag 28 februari 2019
donderdag 14 maart 2019
donderdag 21 maart 2019
donderdag 25 april 2019
donderdag 2 mei 2019
donderdag 9 mei 2019
Dj'en | vrijdag

Dit zijn cursussen van 22 vrijdagen:

vrijdag 5 oktober 2018
vrijdag 12 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
vrijdag 26 oktober 2018
vrijdag 9 november 2018
vrijdag 16 november 2018
vrijdag 23 november 2018
vrijdag 30 november 2018
vrijdag 7 december 2018
vrijdag 11 januari 2019
vrijdag 18 januari 2019
vrijdag 25 januari 2019
vrijdag 1 februari 2019
vrijdag 8 februari 2019
vrijdag 15 februari 2019
vrijdag 22 februari 2019
vrijdag 1 maart 2019
vrijdag 15 maart 2019
vrijdag 22 maart 2019
vrijdag 26 april 2019
vrijdag 3 mei 2019
vrijdag 10 mei 2019


 

MUZIEK PRODUCEN | Ableton (Hasselt)

Producen2

Met Ableton Live produce je zelf elektronische muziek, zowel live als in de studio. Een professionele muzikant leert je tracks maken van a tot z. Je leert de software tot in de kleinste details gebruiken, matcht je sporen tot een strak geheel met timestretching, verdiept je in remixen en mash-ups, en leert hoe je nummers live nog kan aanpassen. Met behulp van effecten en digitale synthesizers creëer je je eigen sounds. Vervolgens combineer je zelf de knapste beats en samples tot je eigen songs. Tijdens de cursus muziek producen verdiep je je in verschillende genres, gaande van EDM en hiphop tot ambient.

Tijdens het jaarlijkse evenement Basta Basta zet Villa Basta haar deuren open en speel je je eigen muziek live of via een op voorhand opgenomen podcast voor een publiek.

Of je nu de ambitie hebt om een professionele muziekproducer te worden of om gewoon wat te experimenteren met allerlei random sounds in je kelder… Het maak allemaal uit niet. Ieder doet zijn ding en werkt aan zijn eigen creaties, onder begeleiding van een ervaren muziekproducer.

Hasselt, Genk en Geel

Dus als je wil leren producen, schrijf je dan in voor deze opleiding muziekproducer. De cursus elektronische muziek producen is een van de creatieve cursussen in Hasselt. Je kan de cursus muziek producen ook volgen in Genk en in Geel.

Tieners (12+) en jongvolwassenen (18+)

Voor de cursus muziek producen met Ableton maken we een onderverdeling tussen tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de cursus elektronische muziek voor kinderen. De cursusreeks vindt plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en loopt van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Kinderen (8-12j)

Wegens het grote succes van onze workshops producen voor kinderen, organiseren we vanaf dit jaar ook een cursus muziek producen voor kinderen. Dus ben je tussen 8 en 12 jaar en ben je fan van elektronische muziek en wil je je eigen elektronische nummers maken op de laptop? Volg dan zeker de cursus muziek producen voor kinderen in Hasselt!

Video

muziek producen cursus in Hasselt en Genk villa basta

Podcast

Om al een idee te hebben waar je tijdens de cursus elektronische muziek producen allemaal mee experimenteert, beluister de podcast van onze muziekproducers. Zowel de ervaringen van beginners als gevorderden uit de cursus muziek producen met Ableton komen aan bod tijdens deze podcast. De deelnemers praten over de muziek die hen bezighoudt, de nummers die ze zelf hebben geproducet en hun muzikale toekomstplannen. Na elk interview draaien ze hun eigen nummers.

Basta Beats groep

In de Basta Beats groep slaan onze dj’s en muziek producers de handen in elkaar. Samen experimenteer je met alles wat met elektronische muziek te maken heeft en bouw je een sterk netwerk uit dat boekingen voor fuiven en festivals oplevert. In het open atelier kan je ook terecht om materiaal te lenen of om feedback te vragen op je demo’s aan elkaar of de begeleider. Op aanvraag van jullie organiseren we masterclasses waarbij we telkens andere specialisten uitnodigen.

Als de cursus muziek producen je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

dj cursus hasselt limburg villa basta    elektronische muziek kinderen cursus limburg hasselt villa basta

Muziek producen | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 17u00 tot 19u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185

Muziek producen | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 19u00 tot 21u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student), € 240 (niet-student) of € 300 (30+)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Muziek producen

Dit zijn cursussen van 22 vrijdagen:

vrijdag 5 oktober 2018
vrijdag 12 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
vrijdag 26 oktober 2018
vrijdag 9 november 2018
vrijdag 16 november 2018
vrijdag 23 november 2018
vrijdag 30 november 2018
vrijdag 7 december 2018
vrijdag 11 januari 2019
vrijdag 18 januari 2019
vrijdag 25 januari 2019
vrijdag 1 februari 2019
vrijdag 8 februari 2019
vrijdag 15 februari 2019
vrijdag 22 februari 2019
vrijdag 1 maart 2019
vrijdag 15 maart 2019
vrijdag 22 maart 2019
vrijdag 26 april 2019
vrijdag 3 mei 2019
vrijdag 10 mei 2019
dj elektronische muziek cursus hasselt villa basta

ELEKTRONISCHE MUZIEK VOOR KINDEREN (Hasselt)

dj elektronische muziek cursus hasselt villa bastaTijdens deze cursus leer je de beginselen van muziek maken met de laptop. Je experimenteert met allerlei facetten van elektronische muziek. Je ondervindt hoe je elektronische melodieën, ritmes en klanken laat samensmelten met behulp van de laptop. Ook neem je met een geluidsrecorder gekke geluiden op die je vervolgens vervormt tot je eigen creaties. Tijdens deze verkenningstocht van het elektronische klankenpalet neem je ook plaats achter de draaitafel als dj.

Voor de muziekles elektronische muziek voor kinderen maken we een onderverdeling tussen kinderen van 8 tot 10 jaar en kinderen van 10 tot 12 jaar. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de cursus muziek producen met Ableton voor tieners en jongeren. De muzieklessen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender. We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een muziekacademie of muziekschool dat doet. Vrije tijd moet vrije tijd blijven.

Als de cursus elektronische muziek je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

muziek producen cursus ableton limburg hasselt villa basta    dj cursus hasselt limburg villa basta

Elektronische muziek | 8+

Leeftijd? Kinderen van 8 tot 10 jaar

Tijdstip? Donderdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185

Elektronische muziek | 10+

Leeftijd? Kinderen van 10 tot 12 jaar

Tijdstip? Donderdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf 4 oktober

Deelnameprijs? € 185

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (8+)Kinderen (10+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Elektronische muziek

Dit zijn cursussen van 22 donderdagen:

donderdag 4 oktober 2018
donderdag 11 oktober 2018
donderdag 18 oktober 2018
donderdag 25 oktober 2018
donderdag 8 november 2018
donderdag 15 november 2018
donderdag 22 november 2018
donderdag 29 november 2018
donderdag 6 december 2018
donderdag 10 januari 2019
donderdag 17 januari 2019
donderdag 24 januari 2019
donderdag 31 januari 2019
donderdag 7 februari 2019
donderdag 14 februari 2019
donderdag 21 februari 2019
donderdag 28 februari 2019
donderdag 14 maart 2019
donderdag 21 maart 2019
donderdag 25 april 2019
donderdag 2 mei 2019
donderdag 9 mei 2019
Muziek intro cursus Villa Basta hasselt, piano

MUZIEKMIX voor jonge kinderen (Hasselt)

Maak kennis met de wondere wereld van muziek tijdens deze cursus muziekinitatie! Aan de hand van allerlei muzikale spelletjes prikkel je je gevoel voor ritme, klank en melodie. Je bespeelt verschillende instrumenten zoals djembé, tamboerijn, drum, gitaar, piano, fluit en noem maar op. Ook gebruik je je eigen lichaam als instrument: klappen, springen, stampen, fluiten, zingen, huppelen, dansen… Samen ontdekken we alles wat met muzikaliteit te maken heeft.

Voor deze muziekles heb je geen notenleerkennis nodig. We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een muziekacademie of muziekschool dat doet.

Deze muzikale introductie is geschikt voor kinderen van 6, 7 en 8 jaar. Voor deze cursus maken we een onderscheid tussen kinderen van het eerste en kinderen van het tweede leerjaar. De cursusreeks vindt plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en loopt van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus muziekmix je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursus te volgen:

theater cursus toneel limburg hasselt villa basta

Muziekmix | (6+)

Leeftijd? Kinderen van 6 jaar (1ste leerjaar)

Tijdstip? Woensdag van 13u30 tot 15u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober 2018

Deelnameprijs? € 145

Muziekmix | (7+)

Leeftijd? Kinderen van 7 en 8 jaar (2de en 3de leerjaar)

Tijdstip? Woensdag van 15u00 tot 16u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober 2018

Deelnameprijs? € 145

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (6+)Kinderen (7+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Muziekmix

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019


ANIMATIEFILM (Hasselt)

Wek je gekste fantasiewereld tot leven tijdens de filmcursus animatiefilm! Door middel van de stop-motion techniek creëer je animatievideo’s. Je bedenkt je eigen verhaal en giet dit om in een scenario. Je tekent je zelfverzonnen personages of tovert ze om tot 3D-figuurtjes met klei. Eens je alle scènes foto per foto opgenomen hebt, ga je de stemmetjes inspreken. Als finishing touch zet je er een leuk muziekje onder en… Je eerste animatiefilmpje is klaar voor vertoning!

Tijdens het jaarlijkse evenement Basta Basta zet Villa Basta haar deuren open en toon je je tofste animatiefilms aan het publiek. De leukste video’s plaatsen we ook op ons YouTube kanaal, waarop je je hier kan abonneren.

Of het nu je ambitie is om kunstzinnige geanimeerde video’s te maken voor op kortfilmfestivals of om je gewoon te amuseren en wat te experimenteren… Iedereen doet zijn ding en werkt in team aan zijn zelfverzonnen projecten, onder begeleiding van een videokunstenaar.

Kinderen, tieners en jongvolwassenen

Voor de cursus animatiefilm maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een Academie voor beeld, dans, muziek en woord dat doet. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus animatiefilm je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

fotografie instagram hasselt cursus villa basta     youtube vloggen hasselt limburg cursus villa basta cursus    beeldmix cursus villa basta hasselt limburg

Animatiefilm | kinderen (9+)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Animatiefilm | tieners (12+)

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Animatiefilm | jongeren (16+)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Woensdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) en € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+)Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Animatiefilm

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019


fotografie cursus genk limburg villa basta

INSTAGRAM FOTOGRAFIE (Hasselt)

fotografie cursus hasselt limburg villa bastaTegenwoordig kan iedereen foto’s maken met zijn smartphone, maar hoe haal je het maximum uit een foto? Een knap fotograaf combineert de juiste technieken met doordachte composities en het mooiste licht. 

De kunst van het fotograferen leer je in deze cursus fotografie zowel met je eigen smartphone als met een digitale spiegelreflexcamera. Je verkent de technische aspecten van digitale fotografie zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Nadat je je beste foto’s hebt geselecteerd, bewerk je deze met verschillende apps op je smartphone of in Photoshop op je laptop. Op het programma staan onder meer portretfotografie, lichtgraffiti en grappige Slinkachu-foto’s.

Je leukste foto’s plaats je op Instagram of op een blog waar je wereldwijde volgers ze kunnen bewonderen. Ook op onze Instagram vind je geregeld foto’s terug uit de fotografiecursussen. Tijdens het jaarlijkse evenement Basta Basta zet Villa Basta haar deuren open en toon je je kunstzinnigste foto’s aan het publiek.

De cursus fotografie is een van de creatieve cursussen in Hasselt. Je kan de cursus fotografie ook volgen in Genk en in Geel.

Fotografie voor beginners

Voor de cursus fotografie voor beginners maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Fotografiecollectief

Na de fotografiecursus is het tijd voor het fotografiecollectief! Samen ga je op zoek naar de mooiste verborgen locaties en cast je de meest fotogenieke modellen. De ene keer experimenteer je volop met camerastandpunten, lichtinstellingen en studiobenodigdheden, terwijl je de andere keer een tripje maakt naar een inspirerende fototentoonstelling. Samen met andere fotofanaten breid je je portfolio uit. Ieder doet zijn ding, of dit nu straatfotografie, stillevenfotografie of selfiefotografie is.

Als collectief zet je eigen tentoonstellingen op poten en bouw je een sterk netwerk uit om je foto’s via andere projecten en op voorname evenementen ten toon te stellen aan een breed publiek.

Als de cursus Instagram fotografie je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

grafisch ontwerp cursus hasselt limburg villa basta    beeldmix cursus villa basta hasselt limburg    animatiefilm cursus hasselt limburg villa basta 

Fotografie | 9+ (start)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Woensdag van 13u30 tot 15u30

Aantal sessies? 22 woensdagen vanaf 3 oktober

Deelnameprijs? € 185

Fotografie | 12+ (start)

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 11u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185

Fotografie | 16+ (start)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 11u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Fotografiecollectief | 12+

Leeftijd? Tieners en jongeren van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 11u30 tot 13u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185

Fotografiecollectief | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 11u30 tot 13u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+) - startTieners (12+) - startJongeren (16+) - startTieners (12+) - groepJongeren (16+) - groep

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Fotografie | woensdag

Dit zijn cursussen van 22 woensdagen:

woensdag 3 oktober 2018
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019
woensdag 20 maart 2019
woensdag 24 april 2019
woensdag 8 mei 2019
woensdag 15 mei 2019
Fotografie | zaterdag

Dit zijn cursussen van 22 zaterdagen:

zaterdag 29 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 10 november 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 24 november 2018
zaterdag 1 december 2018
zaterdag 12 januari 2019
zaterdag 19 januari 2019
zaterdag 26 januari 2019
zaterdag 2 februari 2019
zaterdag 9 februari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zaterdag 23 februari 2019
zaterdag 2 maart 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 23 maart 2019
zaterdag 27 april 2019
zaterdag 4 mei 2019
zaterdag 11 mei 2019

YOUTUBE VLOGGEN (Hasselt)

Wil je graag je eigen YouTube kanaal starten? Of heb je al een eigen kanaal en wil je meer kijkers? Tijdens deze cursus vloggen ontdek je de geheimen van een coole montage en maak je de vetste thumnails. Uiteraard leer je hoe je een knappe filmopname maakt. Ook leer je manieren om tot interessante onderwerpen te komen en deze op een onalledaagse manier uit te werken.

Verder leer je tijdens de cursus YouTube vloggen hoe je spontaan presenteert, hoe je je kijker kan blijven boeien en entertainen, welke formats het beste werken op YouTube en nog veel meer. In groep maak je een eigen vlogkanaal aan op YouTube, dat je volledig zelf beheert.

De cursus vloggen is een van de creatieve cursussen in Hasselt. Je kan de cursus YouTube vloggen ook volgen in Genk en Tongeren.

Kinderen, tieners en jongvolwassenen

Voor de cursus vloggen (YouTube) maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus YouTube vloggen je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

impro improtheater improvisatietoneel limburg hasselt villa basta

beeldmix cursus villa basta hasselt limburgfotografie instagram hasselt cursus villa basta

YouTube vloggen | 9+

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 17u00 tot 19u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185

YouTube vloggen | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 19u00 tot 21u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf vrijdag 5 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student)

YouTube vloggen | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 19u00 tot 21u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf vrijdag 5 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+)Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit zijn cursussen van 22 vrijdagen:

vrijdag 5 oktober 2018
vrijdag 12 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
vrijdag 26 oktober 2018
vrijdag 9 november 2018
vrijdag 16 november 2018
vrijdag 23 november 2018
vrijdag 30 november 2018
vrijdag 7 december 2018
vrijdag 11 januari 2019
vrijdag 18 januari 2019
vrijdag 25 januari 2019
vrijdag 1 februari 2019
vrijdag 8 februari 2019
vrijdag 15 februari 2019
vrijdag 22 februari 2019
vrijdag 1 maart 2019
vrijdag 15 maart 2019
vrijdag 22 maart 2019
vrijdag 26 april 2019
vrijdag 3 mei 2019
vrijdag 10 mei 2019

BEELDMIX (Hasselt)

video-1000-500

Wil je niet alleen leren filmen en leren monteren, maar ook leren acteren en leren regisseren? En wil je daarbovenop ook nog eens leren fotograferen? Tijdens deze veelzijdige cursus video, montage en fotografie doe je alles voor en achter de camera volledig zelf! Je bedenkt grappige sketches en gaat de straat op voor fotoreportages. Je schrijft scenario’s, regisseert kortfilms en acteert in je eigen video’s. Je leert je eigen filmopnames digitaal bewerken. Met zelfgemaakte gifs, animatie- en stopmotionfilmpjes breng je je eigen foto’s tot leven. Voor je het weet hoor je jezelf ‘Drie, twee, een… ACTIE!’ zeggen en draai je je eerste kortfilm.

In de beeldmixcrew ben je afwisselend acteur, cameraman, geluidstechnicus, regisseur, fotograaf, animator en filmmonteur. Alle foto’s en filmpjes zet je op de Beeldmixblog waar al je volgers ze kunnen bewonderen. Met je leukste video’s scoor je views op je eigen YouTube kanaal of op het YouTube kanaal van Villa Basta, waarop je je hier kan abonneren. Tijdens Basta Basta, het tweedaagse slotfeest van de cursussen in Villa Basta, toon je al je zelfgemaakte video’s op het grote scherm. Dus wil jij graag een filmcursus volgen? Schrijf je dan zeker in voor deze cursus video en montage.

Cursus video en montage 

Om een indruk te krijgen wat onze beeldmixers dit cursusjaar doen, neem dan een kijkje op de blog van onze Beeldgabberz. In de afspeellijst ‘cursussen 2017-2018‘ op ons YouTube-kanaal vind je ook heel wat sketches terug van onze beeldmixers. Hieronder kan je de mysterieuze trailer voor de thriller ‘Abandoned’ bekijken.

cursus video en montage hasselt villa basta

Promofilmpje cursus Beeldmix door Beeldgabberz

Om je te overtuigen om de cursus video en montage te volgen in Hasselt, bokste de tienergroep van onze beeldmixers alvast een promofilmpje voor deze filmcursus in elkaar. Ze deden alvast heel erg hun best om een zo serieus mogelijke video te maken, die hun serieuze persoonlijkheden representeert. Hopelijk neemt u deze video dan ook uiterst serieus.

cursus video en montage in Hasselt Villa Basta

Kinderen, tieners en jongvolwassenen

Voor de cursus Beeldmix in Hasselt maken we een onderverdeling tussen kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot eind april 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus Beeldmix je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

youtube vloggen hasselt limburg cursus villa basta cursus    animatiefilm cursus hasselt limburg villa basta    fotografie instagram hasselt cursus villa basta

Beelmix | kinderen (9+)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 16u00 tot 18u00

Aantal sessies? 20 dinsdagen (+ draaidag) vanaf dinsdag 2 oktober

Deelnameprijs? € 185

Beeldmix | tieners (12+)

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 20 dinsdagen (+ draaidag) vanaf dinsdag 2 oktober

Deelnameprijs? € 185

Beeldmix | tieners (16+)

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 20 dinsdagen (+ draaidag) vanaf dinsdag 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) en € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Kinderen (9+)Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Beeldmix

Dit zijn cursussen van 20 dinsdagen. Het moment van de draaidag zal in de loop van het cursusjaar vastgelegd worden.

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019cursus breakdance villa basta hasselt genk geel breakdanceles volgen

BREAKDANCE (Hasselt)

cursus breakdance villa basta hasselt genk geel breakdanceles volgenOp funky hiphopbeats en dikke R&B schijven train je tijdens de dansles breakdance de indrukwekkendste breakdancemoves. Je zet originele ideeën om in snappy footwork, powermoves en freezes. Je begint in de breakdancelessen met de six-step, moonwalk en top rocks en eindigt – who knows – met de befaamde headspin. 

In de breakdance van onze ‘dansschool’ vind je elementen terug van Afrikaanse dans, jazz, kungfu, mambo en salsa. Alle bekende en minder bekende breakdancebewegingen komen tijdens de danslessen aan bod, maar uiteindelijk gaat het om je eigen stijl, originaliteit en expressiviteit. Aan het einde van de cursus Breakdance waag je je aan je eerste echte dancebattle tijdens Basta Basta, het slotfeest van de cursussen in Hasselt.

Hasselt, Genk en Geel

De cursus breakdance kan je bij Villa Basta volgen in Hasselt, Genk of Geel.

Kinderen, tieners en jongvolwassenen

Bij de kinderen en jongeren die Breakdanceles volgen, maken we een onderverdeling tussen kinderen van 6 tot 9 jaar, kinderen van 9 tot 12 jaar, tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. We werken volgens de regels van de kunst, maar houden geen examens zoals een academie dat doet. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

B-boys in actie!

Benieuwd wat je allemaal gaat leren? Check de video hieronder voor de breakdancemoves van onze b-boys!

Freshness

De breakdance cursussen worden begeleid door Freshness, het Hiphop-danscollectief dat in Villa Basta dansontmoetingen organiseert.

 

 

 

 

Als de cursus breakdance je interesseert, heb je misschien ook zin om deze workshop te volgen:

streetdance cursus villa basta hasselt

Breakdance | 6+

Leeftijd? Kinderen 6 tot 9 jaar

Tijdstip? Donderdag van 16u00 tot 17u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf donderdag 4 oktober

Deelnameprijs? € 125

Breakdance | 9+ (groep 1)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Donderdag van 17u00 tot 18u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf donderdag 4 oktober

Deelnameprijs? € 125

Breakdance | 9+ (groep 2)

Leeftijd? Kinderen van 9 tot 12 jaar

Tijdstip? Donderdag van 18u00 tot 19u00

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf donderdag 4 oktober

Deelnameprijs? € 125

Breakdance | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 15 jaar

Tijdstip? Donderdag van 19u00 tot 20u30

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf donderdag 4 oktober

Deelnameprijs? € 145

Breakdance | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Donderdag van 19u00 tot 20u30

Aantal sessies? 22 donderdagen vanaf donderdag 4 oktober

Deelnameprijs? € 145 (student) of € 185 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
1Kinderen (6+)Kinderen (9+) - groep 1Kinderen (9+) - groep 2Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Breakdance

Dit zijn cursussen van 22 donderdagen:

donderdag 4 oktober 2018
donderdag 11 oktober 2018
donderdag 18 oktober 2018
donderdag 25 oktober 2018
donderdag 8 november 2018
donderdag 15 november 2018
donderdag 22 november 2018
donderdag 29 november 2018
donderdag 6 december 2018
donderdag 10 januari 2019
donderdag 17 januari 2019
donderdag 24 januari 2019
donderdag 31 januari 2019
donderdag 7 februari 2019
donderdag 14 februari 2019
donderdag 21 februari 2019
donderdag 28 februari 2019
donderdag 14 maart 2019
donderdag 21 maart 2019
donderdag 25 april 2019
donderdag 2 mei 2019
donderdag 9 mei 2019

NAAI ATELIER (Hasselt)

Maak-je-eigen-kleren2

In de naaicursus leer je creatief werken met verschillende naaitechnieken. Je maakt een eigen speldenkussen, borstzak en kraag. Je leert een rits inzetten en knoopsgaten maken. Eens je de basistechnieken in de vingers hebt, begin je aan een eerste ontwerp volgens een patroon: je naait je eigen rokje, jurk of broek. Ook leer je hoe je je oude kledingstukken pimpt tot de nieuwste fashiontrends.

Is het je droom om ooit een eigen kledinglabel te starten? Of wil je gewoon zelf in zelfgemaakte, en dus unieke kleding rondlopen die niemand anders draagt? Of je nu van de catwalk droomt of van een modeshow voor je eigen spiegel, iedereen is welkom om zijn eigen ambitie tijdens deze cursus waar te maken. Een kledingontwerper helpt je op weg om je eigen kledingstukken volledig zelf te maken en begeleidt iedereen op zijn eigen niveau en volgens ieders individuele ambitie.

Op het einde van de cursusreeks show je je zelfgemaakte kleding tijdens Basta Basta, het slotfeest voor de cursussen in Villa Basta.

Tieners en jongvolwassenen

Voor het naai atelier maken we een onderverdeling tussen tieners van 12 tot 16 jaar en jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van eind september 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Eigen modelabel

Wil je samen met andere mode-enthousiastelingen eigen modelabel opstarten? Villa Basta biedt je de ruimte en de coaching en leent je het materiaal om je ambities te verwezenlijken terwijl je volledig je eigen ding doet. Als je met het idee rondloopt om samen met andere jongeren een eigen kledingmerk op te starten, stuur dan een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvend babbeltje.

Als de cursus naai atelier je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursus te volgen:

tekenles schilderles tekenatelier schilderatelier bast-art limburg hasselt villa basta


Naai Atelier | 12+

Leeftijd? Tieners van 12 tot 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 11u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185


Naai Atelier | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Zaterdag van 9u30 tot 11u30

Aantal sessies? 22 zaterdagen vanaf 29 september

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies je leeftijdsgroep*
Tieners (12+)Jongeren (16+)

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 22 zaterdagen:

zaterdag 29 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 10 november 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 24 november 2018
zaterdag 1 december 2018
zaterdag 12 januari 2019
zaterdag 19 januari 2019
zaterdag 26 januari 2019
zaterdag 2 februari 2019
zaterdag 9 februari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zaterdag 23 februari 2019
zaterdag 2 maart 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 23 maart 2019
zaterdag 27 april 2019
zaterdag 4 mei 2019
zaterdag 11 mei 2019


MUSICAL | theatergroep (Hasselt)

Samen met de andere deelnemers maak je een eigenzinnige musical. Niet zoet, niet braaf, niet sprookjesachtig, maar helemaal van de groep zelf. Je bedenkt scènes, zingt fragmenten uit bekende liedjes en verzint toffe dansmoves. Bovendien steek je tijdens de cursus musical je eigen decor in elkaar en maak je je eigen kostuums.

Na de vele dans-, zang- en acteerrepetities breng je je eigen musical op de planken tijdens Basta Basta, het slotfeest van de cursussen.

Tieners

Tieners van 11 tot 13 jaar kunnen zich aansluiten bij de musicalgroep. De cursussen vinden plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en lopen van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus musical je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

zangles cursus zang hasselt limburg villa bastatheater cursus toneel limburg hasselt villa bastafotografie instagram hasselt cursus villa basta


Musical | groep (11+)

Leeftijd? Tieners van 11 tot 13 jaar

Tijdstip? Vrijdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 vrijdagen vanaf 5 oktober

Deelnameprijs? € 185

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 22 vrijdagen:

vrijdag 5 oktober 2018
vrijdag 12 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
vrijdag 26 oktober 2018
vrijdag 9 november 2018
vrijdag 16 november 2018
vrijdag 23 november 2018
vrijdag 30 november 2018
vrijdag 7 december 2018
vrijdag 11 januari 2019
vrijdag 18 januari 2019
vrijdag 25 januari 2019
vrijdag 1 februari 2019
vrijdag 8 februari 2019
vrijdag 15 februari 2019
vrijdag 22 februari 2019
vrijdag 1 maart 2019
vrijdag 15 maart 2019
vrijdag 22 maart 2019
vrijdag 26 april 2019
vrijdag 3 mei 2019
vrijdag 10 mei 2019

CREATIEF SCHRIJVEN (Hasselt)

Op zoek naar de geheime gouden regels voor een topverhaal? Onze doorwinterde schrijver verklapt ze je allemaal! Tijdens de cursus creatief schrijven ontdek je je eigen schrijfstijl dankzij inspirerende schrijfopdrachten met aandacht voor personages, dialogen, plots, vertelstandpunt, tijd en ruimte. Je proeft van zowel proza als poëzie en schrijft korte verhalen in je eigen genre.

Dankzij de feedback van woordkunstenaar, schrijver en slam poetry hero Joost Stockx leer je hoe je de lezer op sleeptouw neemt en hoe je ervoor zorgt dat je verhaal een heuse pageturner wordt! Heb je de ambitie om een eigen boek uit te brengen? Copywriter te worden? Of om gewoon puur voor de fun te spelen met taal…? Joost helpt iedereen op zijn niveau en geeft je het duwtje in de rug voor het realiseren van je schrijfaspiratie.

Jongeren en jongvolwassenen

De schrijfcursus in Hasselt is geschikt voor jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. De cursusreeks vindt plaats in Hasselt (Limburg) op het adres van Villa Basta en loopt van begin oktober 2018 tot midden mei 2019. Hieronder vind je de uitgebreide cursuskalender.

Als de cursus Creatief schrijven je interesseert, heb je misschien ook zin om deze cursussen te volgen:

grafisch ontwerp cursus hasselt limburg villa bastaanimatiefilm cursus hasselt limburg villa bastazangles cursus zang hasselt limburg villa basta

Creatief schrijven | 16+

Leeftijd? Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 18u00 tot 20u00

Aantal sessies? 22 dinsdagen vanaf 2 oktober

Deelnameprijs? € 185 (student) of € 240 (niet-student)

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Dit is een cursus van 22 dinsdagen:

dinsdag 2 oktober 2018
dinsdag 9 oktober 2018
dinsdag 16 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
dinsdag 6 november 2018
dinsdag 13 november 2018
dinsdag 20 november 2018
dinsdag 27 november 2018
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 8 januari 2019
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 29 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019
dinsdag 12 februari 2019
dinsdag 19 februari 2019
dinsdag 26 februari 2019
dinsdag 12 maart 2019
dinsdag 19 maart 2019
dinsdag 23 april 2019
dinsdag 30 april 2019
dinsdag 7 mei 2019

FRESHNESS | hiphop danscommunity

Freshness_1000-500Iedere maandag- en donderdagavond zet Villa Basta zijn deuren open voor jong dansgeweld! Each one, teach one is het principe. Er is geen dansleraar, iedereen is tegelijkertijd leerling en lesgever en helpt elkaar met tips en tricks om een betere danser te worden.

Je volgt dus geen dansles, maar schaaft je tricks en skills bij in deze open trainingssessies waar iedereen welkom is.

 

meer informatie vind je op www.frshnss.be of op de Facebookpagina van Freshness.

Deze trainingen zijn volledig gratis.

Trainingsmomenten Hasselt

maandagavond van 19u tot 22u

donderdagavond van 20u tot 23u

Trainingsmomenten Genk

zaterdagavond van 19u tot 22u

 

THEATERSTOEMP | theatergroep

Neem kilo’s vriendschap, een groot pak talent, 1 kg hyperactiviteit en een snuifje drama. Gooi het op een podium en laat 15 min rijzen. Kruid tenslotte nog af met een beetje Lize.

Et voilà, theaterstoemp!

Theaterstoemp is één van de theatergroepen van Villa Basta. 10 tieners maken al een paar jaar lang op dinsdagavond onze theaterzaal onveilig en werken er aan een kleine voorstelling. Ze schaven hun gekke bekken bij, maken een eigen script, casten elkaar voor de geknipte rollen en maken vooral veel lol.

 

ALS DE VOGELS NIET MEER FLUITEN | Voorstelling 2018

theaterstoemp theatergroep limburg hasselt villa bastaDonker, rond mij is het donker, maar niet stil.
Het geluid van enkele ademstoten rond mij.
Ik ben eenzaam, maar niet echt alleen.
Omringd door vreemden, lotgenoten.
Ik ben verdrietig, maar ik durf niet te huilen.
Waarom ik hier ben, weet ik niet.
Ik wil hier weg, maar weet niet hoe.
Ik ben gevangen, maar ben ik ooit nog vrij?

De jongeren van Theaterstoemp improviseerden, schreven en creëerden zelf. Voor deze theatervoorstelling haalden ze inspiratie uit het boek “Bunkerdagboek” van Kevin Brooks.

Spel: Helena Gielen, Leen Roose, Zitha Pompen, Dries Beenaerts, Anne Jongen, Annaëlle Clignet, Lien Roosen en Henri Van der Veken.
Begeleiding: Lize Theunis.

De theatervoorstelling vindt plaats op vrijdag 11 mei om 20u00 in Villa Basta. In voorverkoop zijn tickets verkrijgbaar voor 5 euro, aan de kassa betaal je 7 euro. Zet je aanwezig op het Facebookevent en reserveer je tickets via info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

THE INFINITY | theaterlabo

The Infinity is een theatergroep die al 5 jaar bij Villa Basta repeteert. Wat ooit begon als een stageproject van dramadocent Katrien Vanreusel, is uitgegroeid tot een hechte groep spelers die al enkele jaren samen op de planken staan en ieder jaar een voorstelling afwerken in de Villa.

 

 

 

 

 

I’M FINE | Voorstelling 2018

theatergroep hasselt limburg villa basta

Doen. Gewoon doen. Dromen. Pushen.
Niks is onmogelijk.
Vier zussen. Vier dromen van geluk.
De huisvrouw. De carrière.
De jeugddroom. De liefde.
Vier zussen. Drie succesvol. Eéntje niet.
Aan de opvoeding kan het dan niet liggen.
Vier zussen. Eéntje eerlijk. Drie niet.
Of wat dacht je? Schijn bedriegt!
Met “I’m fine” creëerde The Infinity een tragikomedie
met een donker randje.

De theatervoorstelling vindt plaats in Villa Basta op zaterdag 21 april om 20u00 en op zondag 22 april om 19u00. In voorverkoop kosten kaarten 5 euro, aan de kassa betaal je 7 euro. Zet je op aanwezig op het Facebookevent en reserveer je tickets via info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

OH GOD | voorstelling 2017

Hoog op de Olympos komen de Griekse goden bijeen voor een gezellig familie-etentje. Want Zeus heeft zin in kunst vanavond. En in wijn. Eten, drinken en dan kunst. Maar eerst nog even neuken.

Ondertussen woedt op aarde de Trojaanse oorlog. Mannen sterven. Jongens eigenlijk nog. De oorlog duurt al negen jaar. En er lijkt geen eind aan te komen. Elke kans op vrede wordt in de kiem gesmoord door de goden. Goden die hun persoonlijke vetes uitvechten op het slagveld met de stervelingen als hun willoze pionnen.

En Zeus? Die kijkt. Die drinkt. Die eet. Die geniet.

Spel: Nina Baeten, Loes Bollen, Deianara Couwet, Ellen Droogmans, Sylvie Jacquemin, Maxime Martens, Glenn Peeters, Tom Vanoppen, Tristan Veekmans & Romie Verbakel
Regie: Katrien Vanreusel

Villa BaSTART

Villa BaStart is de infodag voor onze cursussen. Iedereen die meer wil weten over onze cursussen, kan deze dagen terecht in de Villa met al zijn vragen. Of je nu twijfelt welke cursus je op het lijf is geschreven, de lesgever wil leren kennen, al eens een korte kennismakingsworkshop wil volgen of gewoon eens wil zien waar Villa Basta ligt en hoe het lokaal eruitziet…. Je bent van harte welkom.

Voor dit cursusjaar is Villa BaStart al voorbij… Heb je echter nog vragen over een bepaalde cursus? Dan mag je ons altijd contacteren.

Jamcaravan op Pukkelpop

Op de Petit Bazar van Pukkelpop organiseert Villa Basta met de jamcaravan een open podium waar het publiek het podium mag kapen. De ene keer bestijgt een talentvolle band het podium, de andere keer grijpt een enthousiaste zatlap de micro om zijn favoriete song op het publiek af te vuren.

Pukkelpop 2018 | JAMMA JAM –  De Werf

Dit jaar was het thema op de Petit Bazar: Under Construction. De hele Petit Bazar werd omgetoverd tot een bouwwerf en vermomden onze muzikanten zich als mannen van de Jamma. Wees er maar zeker van dat de zangers en zangeressen uit het publiek de keet helemaal op stelten hebben gezet.

Wat je zelf doet, doe je beter dus kruip zelf achter de micro, pak een van onze gitaren of drumstokken vast en verbouw de keet op onze Pukkelpopjam! Doe-het-zelvers doen het met Jamma, Jam-ma!

 

Foto’s Pukkelpop 2018

Hieronder vind je alvast enkele sfeerbeelden terug van onze jamcaravan op Pukkelpop. De rest van de foto’s vind je terug op Facebook. De foto’s van donderdag 16 en vrijdag 17 augustus vind je hier. Voor de foto’s van zaterdag 18 augustus klik je hier.

Video’s Pukkelpop 2018 

In samenwerking met TV Limburg maakten we enkele voxpops. Pukkelpoppers vertelden ons daarin over hun favoriete artiesten en hun opvallende outfits, showden hun favoriete dancemoves en vertrouwden ons enkele Pukkelpopgeheimen toe. TVL draaide daarnaast ook zelf een reportage over de Jamcaravan op Pukkelpop 2018.