Studio Villa Basta

Studiosessies_1000-500

Een heel jaar lang hebben we jong muzikaal talent uit Genk gescout, gecoacht en begeleid.

 

De ‘Live Sessions ‘ zijn hier een resultaat van. Al het muzikale van Genk laten we passeren in de studio. En werken naar een professioneel resultaat toe.

 

Bekijk hier alvast de resultaten.

 


 

Lisa Castelli (solo)

Black Shack
Midnight Directives
Oakfield Drive

Dr. Zebra

Chaz & Djalu

Lisa Castelli

Lines

Stereo Images
Chahid ft. N.A.S. Ckamer & Enosh
Ckamer
Sonja & Anne

Villa Cité | AFF

VillaciteAFF_1000-500Het Aanstormend Muzikaal Talent in 1 rondreizend Artiestendorp!

Met Villa Cité doorkruisen we elk jaar de Genkse zomerfestivals met ons rondreizend en mobiel artiestendorp: ‘Villa Cité’. Hierbij geven we een podium kans aan al het aanstormend Genks muzikaal talent in een gezellig artiestendorp met tapijten, zetels, hangmatten, de JamCaravan en een retro-brandweerwagen als podium.

We zijn met Villa cité doorheen het jaar op zoek naar jongeren die muzikaal straf uit de hoek komen en een plaatsje verdienen om hun creativiteit te tonen aan het grote publiek op Genk on Stage & Absolutely Free Festival.

Dit jaar zien we alvast nieuw talent dat we opgemerkt hebben tijdens onze JamCaravan rally op alle Genkse scholen, het nieuwe Genkse Hiphop initiatief: ‘Genkster Squad’ waarbij de oude garde op zoek is naar samenwerkingen met een nieuwe Genkse hiphop lichting. Maar ook heel wat straffe en beginnende bands, hiphop collectieven, singer-songwriters & DJ’s, die hun kans krijgen op ons podium.

FACEBOOK PAGINA LINK http://www.facebook.com/VillaCiteGenk

Villa Cité | Genk on stage en AFF

Villa Cité @ Genk on Stage en AFF

Elk jaar doorkruisen we de Genkse zomerfestivals Genk on Stage & Absolutely Free Festival (AFF) met ons rondreizend en mobiel artiestendorp. Hierbij geven we een podiumkans aan al het aanstormend Genks muzikaal talent op Villa Cité met tapijten, zetels, hangmatten, de Jamcaravan en een retropodium.

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni kan je ons vinden aan de Factor J-weide op Genk on Stage. Zaterdag 4 augustus strijken we neer op de immer gezellige AFF-weide.