wa make vloggroep genk villa basta vloggen

Wa Make?! | Vloggroep

wa make vloggroep genk villa basta vloggenWa Make?! Vies bomme YouTube filmpjes, duh!

Wa Make?! is een Genkse vloggroep met jongeren vanaf 10 jaar. Onder begeleiding leren de jongeren hoe ze moeten vloggen, monteren en deze via sociale media te verspreiden.

Samen met de begeleider trokken de jongeren eind juni voor het eerst op pad met de Wa Make?! vloggroep. Genk on Stage vormde het ideale toneel voor de eerste filmpjes. Begin september staat er nog een vlogreportage gepland van Iedereen Donderdagt in Genk.

Komend jaar gaan ze vlogreportages maken voor allerlei Genkse evenementen. Vanaf oktober komen ze wekelijks samen om alle geheimen over vloggen te leren in een wekelijkse vlogcursus.

Genk On Stage

Op Genk on Stage maakten deze jongeren al een korte vlogreportage over de bezoekers en artiesten. Ze vroegen de meest hilarische en confronterende vragen aan bezoekers en gingen backstage op zoek naar de geheimen van artiesten. De vlogs van Genk on Stage kan je hier bekijken.

Deelnemen?

Ben je tussen de 10 en 13 jaar en wil je leren vloggen? Sluit je dan aan bij de vloggroep Wa Make?! Stuur een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77 voor meer informatie. De vlogcursussen gaan door op woensdag van 13u00 tot 15u00 en vinden plaats in jeugdcentrum Rondpunt 26, Genk. De eerste cursusdag start op woensdag 10 oktober 2018. Het inschrijvingsgeld bedraagt 135 euro.

Vloggroep Wa Make?! | 10+

Leeftijd?  Kinderen van 10 tot 13 jaar

Tijdstip? 18 woensdagen van 13u00 tot 15u00

Deelnameprijs? € 135

Start? Woensdag 10 oktober 2018

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

velden met een * zijn verplicht in te vullen

LET OP! Onze bevestigingsmails komen bij Hotmail en Outlook e-mailadressen vaak in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

YouTube vloggen
woensdag 10 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 7 november 2018
woensdag 14 november 2018
woensdag 21 november 2018
woensdag 28 november 2018
woensdag 5 december 2018
woensdag 9 januari 2019
woensdag 16 januari 2019
woensdag 23 januari 2019
woensdag 30 januari 2019
woensdag 6 februari 2019
woensdag 13 februari 2019
woensdag 20 februari 2019
woensdag 27 februari 2019
woensdag 13 maart 2019

woensdag 20 maart 2019


jungle genk villa basta jeugdhuis artistieke werkplaats cursussen groepen

JUNGLE | Open atelier

jungle genk villa basta jeugdhuis artistieke werkplaats cursussen groepen

JUNGLE is een ontmoetingsplek, open atelier, exporuimte en creatieve ruimte waar iedereen welkom is. JUNGLE wordt gemaakt voor en door jongeren. Ze bepalen zelf het aanbod, beheren zelf de ruimte en invulling.

JUNGLE geeft jonge creatieve collectieven de kans om hun zotste ideeën werkelijkheid te laten worden… Heb jij zelf, of samen met een groep, een creatief idee? Laat het ons weten en wie weet worden jullie onze nieuwe medebewoners!

JUNGLE biedt ook de perfecte mogelijkheid aan jongeren om hun talent tentoon te stellen. Geïnteresseerd? Contacteer ons voor de ideale exporuimte! Stuur een mailtje naar rumble@thejungle.be of stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram.

JUNGLE is een creatieve ontmoetingsplaats in Genk en werd mede mogelijk gemaakt door Villa Basta.
improvisatietheater theater cursus toneel impro genk limburg

De Genkse Lama’s | Improtheater

Genkse Lama’s | Improtheater voor beginners (16-30 j)

improvisatietheater theater cursus toneel impro genk limburg

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar improviseren kan je leren! In deze improreeks voor beginners leer je hoe je je denken uitschakelt en volledig vertrouwt op je intuïtie.

Onder het motto: ‘doe ne keer zot’ kwamen de Genkse Lama’s tot stand. Naar voorbeeld van het populaire Nederlandse programma, spelen we verschillende improtheater ‘games’. De tips & tricks van een professionele begeleider zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. In groep oefenen we op associatie, spontaniteit en ook: durven afgaan. Eerdere ervaring met theater spelen is dus niet nodig en kan er zelfs voor zorgen dat het nog grappiger wordt!

Verwacht je aan een avond vol plezier, improvisatietheater en humor binnen een ongedwongen sfeer!

Praktische info

Deze korte cursus improvisatie voor jongeren (16-30j) gaat door op 5 vrijdagen van 19u30 tot 21u30 vanaf vrijdag 5 oktober tot vrijdag 2 november 2018. De improsessies gaan door in Jeugdcentrum Rondpunt 26 te Genk. Voor deze 5 sessies impro betaal je €30.

Meedoen? Stuur een mailtje naar rumble@thejungle.be en zet je op aanwezig op ons Facebook-event.