We hebben beslist de cursuswerking voor de rest van dit kalenderjaar stop te zetten. Het risico op besmetting van deelnemers en begeleiders is helaas te groot; jongeren komen uit verschillende gemeentes en uit verschillende scholen. We zijn het ideale kruispunt voor het virus om zich te verspreiden. We willen onze verantwoordelijkheid opnemen ten opzichte van elkaar en van de maatschappij, vandaar deze lastige keuze. Onze activiteiten op scholen gaan wel nog door. Ook de activiteiten voor jeugdwelzijn of welzijn blijven we organiseren en begeleiden.

Van uitstel komt geen afstel. We werken op dit moment aan een nieuw plan waarin we de verloren sessies in de loop van 2021 toch kunnen inhalen. Dat kan onder de vorm van doorwerkdagen tijdens weekends of vakanties, door het einde van het cursusseizoen wat verder naar achter te schuiven,… We brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte.

We begrijpen dat deze beslissing voor jullie heel wat vervelende gevolgen heeft, en dat spijt ons. Maar we nemen deze met de beste intenties en in de hoop dat we elkaar heel snel weer onder normale omstandigheden kunnen zien.

Voor meer info, kunnen jullie zoals steeds terecht op het nummer 011 72 77 77 en op het mailadres info@villabasta.be