Villa Cité @ Genk on Stage en AFF

Elk jaar doorkruisen we de Genkse zomerfestivals Genk on Stage & Absolutely Free Festival (AFF) met ons rondreizend en mobiel artiestendorp. Hierbij geven we een podiumkans aan al het aanstormend Genks muzikaal talent op Villa Cité met tapijten, zetels, hangmatten, de Jamcaravan en een retropodium.

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni kan je ons vinden aan de Factor J-weide op Genk on Stage. Zaterdag 5 augustus strijken we neer op de immer gezellige AFF-weide.

Als voorsmaakje stellen we alvast een aantal artiesten aan jullie voor die je op Genk on Stage kan bewonderen!

 

 

Niels Maggen | Zat 24/06: 16:00 – 16:45

Deze super gemotiveerde jonge gast draait al een tijdje mee in de Villa Basta cursussen. Met Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren en Hardwell als grote voorbeelden kan je je verwachten aan een explosieve openingsset! Niels Maggen is in da house!

 

DJ BadiaOfficial | Zat 24/06: 19:00 – 19:45
Als enige vrouwelijke dj gaat deze Genkse jonkvrouw haar mannetje staan op het Villa Cité-podium… DJ BadiaOfficial draaide al op een aantal kleinere feestjes bij vrienden en familie, maar is ondertussen klaar voor het grotere publiek!
Polyte | Zat 24/06: Villa Cité: 20:30 – 21:15
Polyte, een project van Genkse producer Maxime Minta, is een mengeling van experimentele hip hop en r&b. Maar verwacht je zeker ook aan harde beats. Als all-round-dj heeft Polyte al op allerlei evenementen mogen spelen, en speelt dit jaar twee keer op Genk on stage!

 

The Villa Basta Girlies | Zon 25/06: 17:00 – 17:30
Deze meidengroep staat al enkele jaren onder de professionele begeleiding van een ander Genks talent, Claudia Guarraci. The Villa Basta Girlies brengen covers van hun favoriete nummers en zorgen meteen voor een meer dan sfeervolle opener op zondag.

Ibe | Zon 25/06: 20:00 – 21:00
We zijn er zeker van dat deze jonge Genkenaar de meisjesharten sneller zal doen slaan… Samen met Villa Basta nam Ibe een cover op van ‘Tenerife Sea’ van Ed Sheeran, waarmee hij de coverwedstrijd van Studio Brussel won. Onthoud de naam, want van deze jonge gast gaan we nog veel horen!

 

OZ Cypher | Zon 25/06: 21:00 – 22:00
Verschillende MC’s, een vette instrumental en een micro. Meer hebben deze gasten niet nodig. Iedere MC doet freestyle zijn ding, tot hij niet meer kan en geeft dan de micro door aan de volgende. Kom deze taalkunstenaars checken of neem zelf de mic en doe mee op deze OZ Cypher in samenwerking met Onze Zaak!

 

 

 

FACEBOOK PAGINA LINK http://www.facebook.com/VillaCiteGenk