Een kunstkamp is een mix van knutselen en kunsteducatie. De kinderen leren kijken naar beelden en kunst, voeren zo veel mogelijk zelfstandig uit, vinden plezier in creativiteit en leren samenwerken. Meer uitleg vind je in het overzicht van de kampen en op de website van Bazarts vzw.

 

24-28 juli | Urban

We halen inspiratie bij Belgische street artists zoals Gijs van Hee, ROA, Sara Conti… of onze Hasseltse artists: Philip Bosmans, Ucon en B-Art. Dit kamp is ook een mogelijkheid om gewoon je eigen ding te doen. Wij bieden het atelier, de ervaring en begeleiding, jullie komen af met ideeën en uitvoering. Deze week maken we ook een uitstap naar Hasselt met de fiets om een street art tour te doen! Je kan aan de slag gaan met verschillende druktechnieken, spuitbussen, klei in verschillende soorten, sculpturen, gips, schilderen met acryl, aquarel, bister, inkt, tekenen …

 

16-18 augustus | Koken en knutselen

We maken gemakkelijke één-pan-gerechtjes die je nadien voor je mama en papa thuis kan klaarmaken: lekker, gezond en snel klaar. Verder gaan we de uitdaging aan om Broodtaers achterna te gaan met zijn ‘mosselpot’. Wij maken kunst in één pot of één bokaal of één blik. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Meebrengen: versleten of oude kookpot, pan, glazen bokaal, blik.

Urban

Leeftijd? Tieners vanaf 12 jaar

Tijdstip? Maandag 24, dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 juli, telkens van 9u tot 15u30

Deelnameprijs? € 145 (incl. materiaal)

Locatie? Hangar Bazarts, Lummense Kiezel 68B, 3510 Hasselt

 

Koken en knutselen

Leeftijd? Tieners vanaf 12 jaar

Tijdstip? Woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus, telkens van 9u tot 15u30

Deelnameprijs? € 90 (incl. materiaal)

Locatie? Hangar Bazarts, Lummense Kiezel 68B, 3510 Hasselt

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@bazarts.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor dit kamp en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode en gemeente*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Je gsmnummer

Je geboortedatum*

Voor welk kamp wil je inschrijven?*
UrbanKoken en knutselen

Opmerkingen

velden met een * zijn verplichte velden.

Villa Basta vzw

Adres Schippersstraat 13, 3500 Hasselt
Telefoon 011 72 77 77
E-mail info@villabasta.be

Facebook Villa Basta Twitter Villa Basta Youtube Villa Basta

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ondersteuning