Improvisatie is een theatervorm waarbij de acteurs het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke verzinnen. Creativiteit en spelplezier staan hierin centraal. Je speelt in op de ideeën van de andere speler(s). Fantasie kent geen grenzen. Tijdens deze cursusreeks leer je tal van vaardigheden aan die je ook in je dagelijkse en professionele leven kan gebruiken: inlevingsvermogen, luisteren, focussen, vertrouwen, samenwerking, positiviteit,…

Improvisatietheater | jongvolwassenen

Leeftijd? Jongvolwassenen vanaf 18 jaar

Tijdstip? Dinsdag van 20u00 tot 22u00

Aantal sessies? 5 dinsdagen vanaf 9 januari

Deelnameprijs? € 50

Schrijf je in door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de cursus naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor deze cursus en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit email adres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.

Dit is een cursus van 5 dinsdagen:

9 januari 2018

16 januari 2018

23 januari 2018

30 januari 2018

6 februari 2018