krokusvakantie | Basta Bende

Ben jij ook nieuwsgierig naar alles wat er in Hasselt leeft en wil je er graag verslag van uitbrengen? Voeg je dan bij de Basta Bende nieuwsredactie, waar het nieuws gemaakt wordt door en voor kinderen. Met deze redactie stellen we de strafste vragen, maken we de origineelste reportages en voeren we de gekste acties uit. We gaan aan de slag met video, fotografie en tekst. Het resultaat vind je op www.bastabende.be.

paasvakantie | Kranten

In dit kamp maak je je eigen krant! Je gaat op zoek naar nieuwsitems en verhalen en maakt zelf de lay-out van jouw krant. Op straat neem je interviews af en maak je foto’s. Je bedenkt advertenties, een kort stripverhaal of de wekelijkse horoscoop. Een ervaren redacteur helpt je hierbij. Aan het einde van het kamp geef je jouw eigen krant uit!


krokusvakantie

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 februari, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 66 voor 3 dagen

Locatie? Villa Basta vzw, Schippersstraat 13, 3500 Hasselt

paasvakantie

Leeftijd? Kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tijdstip? Dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 april, telkens van 9u tot 16u

Deelnameprijs? € 66 voor 3 dagen

Locatie? Villa Basta vzw, Schippersstraat 13, 3500 Hasselt

 

Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en naam van het kamp naar info@villabasta.be of door even te bellen naar 011 72 77 77. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Je kan je ook inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken dan na of er nog plaats is voor dit kamp en contacteren je zo snel mogelijk om je inschrijving te bevestigen.

Je voornaam*

Je achternaam*

Kies de gewenste cursusgroep*
KrokusvakantiePaasvakantie

Je adres
straat en huisnummer*

postcode*

gemeente*

Je e-mailadres*
op dit e-mailadres krijg je een inschrijvingsbevestiging toegestuurd

Je telefoonnummer

Je gsm-nummer*

Je geboortedatum*

Hoe ken je ons?*
Ik volgde al een cursus, workshop of kamp bij Villa BastaFlyer in mijn brievenbusFlyer op schoolMond-aan-mond reclame (vrienden, familie, kennissen…)Google of andere zoekmachineUiT-databankAndere:

Opmerkingen

velden met een * zijn verplicht in te vullen

Let op! Onze bevestigingsmails komen soms in de spamfilter terecht. Kijk dit dus zeker even na als je onze e-mail niet in je inbox ontvangt.